reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Dziewczyny zapraszam na mój profil fb,poniżej link do albumu z ręcznie robionymi czapeczkami,może znajdziecie coś dla swoich pociech,więcej info na priv,lub piszcie na fb
Facebook

reklama
sprzedam wózek bliźniaczy sprowadzony z USA,lekki(14kg) zajmuje mało miejsca i składa sie na płasko,w zestawie folia przeciwdeszczowa i śpiworki,stan idealny cena 1300 DSC_0047.jpgSDC11614.jpg

wózek posiada składane daszki przeciwsłoneczne,miejsce na zakupy,tackę na kubeczki i hamulec ręczny,wyposażony w system skłądania jedną ręką.Więcej info na prv lub 781022507

ogłoszenie.jpg

Załączniki

• DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 101
  • SDC11614.jpg
    SDC11614.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 116
  • ogłoszenie.jpg
    ogłoszenie.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
Zapraszam do zakupu wózków baby jogger citi mini duo lub select
babyprams.na.allegro.pl
przy kontakcie prosze powołac się na forum :) dla forumowiczek rabaty .

kpl  select.jpguuu.jpgkpl gt ziel.jpg

Załączniki

• kpl  select.jpg
    kpl select.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 69
  • uuu.jpg
    uuu.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 72
  • kpl gt ziel.jpg
    kpl gt ziel.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 59
DSC_0040.jpg_DSC0474.jpg_DSC0475.jpgHej dziewcyzny, sprzedam foteliki samochodowe Peg Perego dla TROJACZKÓW. Pasują one do samochodu i do wózka dla trojaczków tej firmy. Jak ktoś będzie zainteresowany proszę pisać na taran@tlen.pl

Mam na sprzedanie huśtawkę Bright Starts, prawie jak nowa- taka jak na tej aukcji-TO NIE MOJA AUKCJA-http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-ptaszek-do-11kg-i3340559186.html .Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na maila.

Załączniki

• _DSC0474.jpg
    _DSC0474.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 74
  • _DSC0475.jpg
    _DSC0475.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
_DSC0541.jpgClipboard01.jpgsprzedam również ubranka, dla wcześniaków do rozmiaru 62. Proszę o kontakt.
Tu wystawiam kombinezonu Cubus, dla chłopców i dziewczynki. Ubranka nowe, nawet raz nie prane. Dostalismy w prezencie, ale były za małe dzieci. Rozmiar to 56, ale pasuje też na 62. proszę o kontakt na taran@tlen.pl

Załączniki

• _DSC0541.jpg
    _DSC0541.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 67
  • Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
witam
odsprzedam foteliki do abc zoom-a
FOTELIK "nosidełko" ABC ZOOM 2-szt. (3360629254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kupiłam 2 tyg temu ale teraz okazyjnie kopiłam cały zestaw z fotelikami
i mam 2 komplety po 2 szt. :crazy: taka w gorącej wodzie jestem kompana
jeszcze na allegro nie wystawiałam
300zł + 25 zł kurier za 2 szt.z adapterami do zoom-a
mam do tego osłonki na pasy i wkładki redukcyjne których nie ma na zdjęciach ale są w zestawie

Do góry