reklama
toliveistodie
Fanka BB :)
Cześć, sprzedam Baby Joggera City Selecta - 2 gondole, 2 spacerówki, stan bardzo dobry. Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie, ale mogę też wyslać kurierem.
Ja nie ubieram tak samo.Dla mnie każdy człowiek nawet bliźniaki są indywidualną jednostką.Nawet z psychologicznego punktu widzenia nie jest to dobre.To takie porównywanie jakby byli jedną osobą,a przecież to dwoje ludzi.W 100% zgadzam się z Jasminą
sylha
mama bliźniakowa
No właśnie dlaczego muszą?!?!
Dobrze,że ja mam parkę - mam problem z głowy ;-)
Dobrze,że ja mam parkę - mam problem z głowy ;-)
Yummy_mummy_82
Sprzedam dwa foteliki Maxi Cosi Cabriofix stan BDB oczywiscie bezwypadkowe kolor braz i bordo !
Witajcie , mam do sprzedania kurtki na wiosnę dla chłopców ( r.74 -3 szt ) oraz dla dziewczynki r. 68 ( z bluza odpinana) oraz też dla dziewczynki na roczek .
Posiadam także stoliczek edukacyjny i muzyczny mikrofon oraz leżaczek Bujaczek.
Więcej info na PW.
Posiadam także stoliczek edukacyjny i muzyczny mikrofon oraz leżaczek Bujaczek.
Więcej info na PW.
Witam,
mam na sprzedaz (koniec kwietnia) wozek tako jumper duo sport 3 w 1, w kolorze zielono-czarnym. podaje linka do dokladnego opisu:
Wiadomosc na priv.
Pierwszy wlasciciel
mam na sprzedaz (koniec kwietnia) wozek tako jumper duo sport 3 w 1, w kolorze zielono-czarnym. podaje linka do dokladnego opisu:
Wiadomosc na priv.
Pierwszy wlasciciel
toliveistodie
Sprzedam Baby Joggera City Select kompletny dla bliźniąt + dodatki
Baby Jogger City Select podwójny dla bliźniąt (3150677199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Baby Jogger City Select podwójny dla bliźniąt (3150677199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Dziewczyny,
pod poniższymi linkami rzeczy po moich Skarbach - stan idealny - może któreś z Was coś przypasuje-)
Komplet niemowlęcy Mothercare (3130097475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przepiekna bluza Sanetta rozm 56 (3130139533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SPODENKI NEXT 56 (3130192158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kombinezon jak nowy rozm 56 (3130227457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kombinezon różowy (3147436280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pod poniższymi linkami rzeczy po moich Skarbach - stan idealny - może któreś z Was coś przypasuje-)
Komplet niemowlęcy Mothercare (3130097475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przepiekna bluza Sanetta rozm 56 (3130139533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SPODENKI NEXT 56 (3130192158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kombinezon jak nowy rozm 56 (3130227457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kombinezon różowy (3147436280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: