reklama
madzia842
Fanka BB :)
Hej. Sprzedam 2 identyczne bujaczki fisher price.
Dzięki wysuwanej ramie możemy regulować wysokość oparcia wraz z wzrostem dziecka
Można go zblokować by nakarmić młodsze dzieci
Posiada system wibracji który uspokoi i pomoże uśpić naszego szkraba a szczególnie przyda się w okresie kolek u dziecka.Wibracje usypiają maluszki a zabawki na pałąku zajmują je na dłuższą chwile żeby dać mamusi odetchnąć. Kolor uniwersalny.
Moi chłopcy uwielbiali w nich siedzieć.
Leżaczki są sprawne, wyprane. Więcej informacji na priva. polecam
Dzięki wysuwanej ramie możemy regulować wysokość oparcia wraz z wzrostem dziecka
Można go zblokować by nakarmić młodsze dzieci
Posiada system wibracji który uspokoi i pomoże uśpić naszego szkraba a szczególnie przyda się w okresie kolek u dziecka.Wibracje usypiają maluszki a zabawki na pałąku zajmują je na dłuższą chwile żeby dać mamusi odetchnąć. Kolor uniwersalny.
Moi chłopcy uwielbiali w nich siedzieć.
Leżaczki są sprawne, wyprane. Więcej informacji na priva. polecam
Milena23uk
kochane czy ktos ma opinie na temat tej hustawki??
lenna1982
Hej. W najbliższym czasie będę miała do sprzedania 2 foteliki recaro 0-13 kg
Stan idealny, czyściutkie jedynie lekko przetarte od spodu od stawiania
Tapicerka imitacja zamszu, foteliki z tyłu mają wyciągane zagłówki przez co rosną razem z dzieckiem
Oczywiście bezwypadkowe. Cena 300 zł/szt podlega negocjacji
Kolory takie:
Stan idealny, czyściutkie jedynie lekko przetarte od spodu od stawiania
Tapicerka imitacja zamszu, foteliki z tyłu mają wyciągane zagłówki przez co rosną razem z dzieckiem
Oczywiście bezwypadkowe. Cena 300 zł/szt podlega negocjacji
Kolory takie:
Trafiłam na ten wątek, piszecie co można odsprzedać itd. więc ja mam takie pytanie, czy może któraś z Was ma meble dziecięce (chociażby jakąś część mebli) z firmy Sauthon? Ta firma jest chyba jeszce dość mało popularna, ale mi się mega podoba i może, którymś z Was też już się kiedyś spodobała? Jeśli ma ktoś bardzo proszę może o jakąś fotę albo opis chociaż Meble muszę zorganizować do września
reklama
Milena23uk
juz kupiona w przyszlym tyg powinnam miec dzis tez kupilismy lozeczko turystyczne z przewijakiem, zeby miec je gdzie klasc w dzien i przewijac, bo nie bedzie mi sie chcialo latac z gory na dol z trojka dzieci :-)Milena huśtawka prześliczna....jak z bajki....
Podziel się: