reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Ja mam kilka kombinezonów na zimę i taką wczesną jesień - ale różowe w rozmiarach ok. 68-74. Fotki prześlę jak wrócę z krótkiego urlopu :)

reklama
-2 biale kombinezony na zime moje nosily je odkad skonczyly chyba 2 mies rozm ok 68
-jasnorozowy kombinezon na zime r 56
-ciemnorozowy spiworek z otworem na pasy od fotelika, na wczesna jesien i wiosne, rozm 68
-2 czapeczki formy Broel

Cena na priv

IMGP5763.JPGIMGP5761.JPGIMGP5765.JPGIMGP5762.JPGIMGP5764.JPG
pencil.png

Ostatnia edycja:
Hej,
mam do zbycia trochę ubranek po moich córeczkach z okresu gdy miały 0-6 miesięcy. Wszystkie ubranka są firmy Mothercare. Stan: bardzo dobry - w tym wieku dzieci rosną tak szybko, że ubranka nie zdążają się zużyć (niektóre ubranka nie były w ogóle używane).
Poniżej zamieszczam zdjęcia wybranych ubranek, jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę o info na priv.
95% ubranek mam w dwóch identycznych egzemplarzach (na zdjęciach zazwyczaj widoczny jest tylko jeden egzemplarz).
Jestem z Warszawy, jeżeli ktoś chciałby osobiście obejrzeć ubranka to oczywiście jest taka możliwość. Mam też duży wybór pajaców i body z okresu gdy miały 0-3 miesiąca. Gdyby ktoś był zainteresowany mogę wstawić zdjęcia.

Ubranka w rozmiarze: new baby (wg producenta do 4,5 kg, ale moje dziewczyny nosiły je jeszcze jak miały 2 - 2,5 miesiąca):
new_baby_6.JPGnew_baby_8.JPGnew_baby_7.JPGnew_baby_1.jpgnew_baby_4.JPGnew_baby_5.JPGnew_baby_3.JPG

Ubranka w rozmiarze: 0-3 miesiące (wg producenta do 6,5 kg, moje dziewczyny nosiły sweterki do końca 5 miesiąca):
0-3_1.JPG0-3_2.JPG

Załączniki

• new_baby_2.jpg
    new_baby_2.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 35
Hejka mam do sprzedania kilka ciuszków:)
Wszystko jest podwójne i w rozm.56-62 :) Pytania i info na pw;-):-)

P1080764.jpgP1080766.jpgObraz 372.jpgP1080770.jpgP1080784.jpgP1080787.jpgP1080783.jpgP10807.jpgP1080794.jpgP1080.jpg

Hej,
sprzedam beciki (80 cm) oraz letnie śpiworki firmy Sauthon (kolekcja Sydney) dla dzieci w wieku 0 – 4 miesiące. Zarówno becik jak i śpiworem posiadam w dwóch identycznych egzemplarzach. Moje dziewczyny spały w nich do skończonego szóstego miesiąca. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o info na priv.

Załączniki

• IMG_5171.JPG
    IMG_5171.JPG
    34,1 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_5168.JPG
    IMG_5168.JPG
    35,8 KB · Wyświetleń: 42
  • śpiworek.jpg
    śpiworek.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 40
  • becik.jpg
    becik.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 39
justys, a razem chcesz sprzedać czy pojedynczo może byc? Podaj mi cenę na pw bo myśłimy o jakichs nowych zabawakch dla maluchów... :)

reklama
Do góry