reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Dwa pajacyki polarkowe na zamek firmy carter's - 6 miesiecy.
Ubrane tylko raz.
DSC09401.jpgDSC09403.jpg

i tak przy okazji
- niestety tylko jedna sztuka ale moze któraś mama dla jednego bobaska chce pajacyk w paski rozmiar hmm 62

DSC09406.jpgDSC09405.jpg

-dwie pary spodni ciązowych długich i 3/4.
Ja byłam bardzo zadowolona bo były z niezbyt grubego materiału wiec na gorące dni też pasowały. Pas fajnie dopasowuje sie do brzuszka. Służyły mi do samego konca. - rozm L

DSC09409.jpgDSC09411.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wszystkim :)
Czy któraś mama ma może do sprzedania jakieś małe męskie ubranka w rozmiarze 74 lub większe? Chłopcy mi rosną jak na drożdżach i niedługo chyba zbankrutuję normalnie. Będziemy niezmiernie zobowiązani :)

Czy któraś mama ma może do sprzedania jakieś małe męskie ubranka w rozmiarze 74 lub większe? Chłopcy mi rosną jak na drożdżach i niedługo chyba zbankrutuję normalnie. Będziemy niezmiernie zobowiązani :)

witaj!!
na stronie 20,21,23 tego wątku są ciuszki po moich chłopcach-zapraszam serdecznie do obejrzenia:-)

Ostatnia edycja:

Figa a na sttronie 21 moje ciuszki, jeszcze mam takie fajne dresiki welurowe z kapturkiem z uszkami, postaram się dzisiaj wstawić, są w super stanie. Moim chłopakom służuły do 9 miesięcy.
Zapraszam do obejrzenia.

Dwie chusteczki w kratkę H&M rozmiar 68 - 2-4 miesiąca.

DSCF5894.jpg

Dwa kapelusiki H&M - Hello Kitty i w małpki. Rozm. 68 (2-4 miesiąca)

DSCF5892.jpg

Witam wszyskie mamusie.
mam do sprzedania super kołyskę,która bardzo mi pomogła kiedy moje maluch nie umiały zasnąć.
jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o maila agnes.szh@wp.pl
Zdjęcie3.jpgZdjęcie4.jpg

zdjęcia zrobione komórką,dla zainteresowanych prześlę więcej zdjęć.

reklama
Do góry