reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

reklama
dziewczyny czy na prawdę uważacie że to jest dobre dla 3 m-cznego dziecka? Jakoś nie jestem przekonana...

mopzna uzywac od 3 m-ca pod warunkiem,ze dziecko utrzymuje samo glowke - tak zaleca producent;)) osobiscie z Jula uzywalam od 4,5 mies , ale wiem ze zdazaja sie fenomeny...
ja je potrzebuje do karmienia a nie bede wprowadzac stalych pokarmow do 4,5- 5 mies... :)

Ostatnia edycja:
tez bym raczej maluszka niesiedzącego samodzielnie nie włożyła i tak jak Yenefer dawałam małym w pozycji półleżacej.. tzn w fotelikach były, ale ogolnie fajnie to wygląda :)

072.jpgFuterkowe kurteczki next rozm Newborn ale spokojnie starcza do 2,5-3 mies kolor ciemna malina :p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
ja ich nie miałam i wprowadzałam stałe pokarmy w pozycji półleżącej - ja chyba jestem jakaś przewrażliwiona bo przez 1,5 roku wycierałam kąty na rehabilitacji niemowlecej:-(

nie jestes przewrazliwiona... ja tez bym nigdy nie posadzila muluszka, ktory nie radzi sobie z siedzeniem, napisalam tylko od jakiego wieku mozna uzywac - bo mozna , tylko kazdy ma wybor ;)

reklama
Kompleciki Next tuniczka i jeggins rozm Newborn. Spioszki Carters Nb . NEXT spiochy 4 szt, ogrodniczki i bodysuits Up to 1 month ale sa wieeeeeksze :) bluzeczki NEXT NB 3 szt, Sukieneczki mothercare rozmiar Tiny baby ale sa zdecydowanie wieksze- 0-3 , sukieneczki Carter's 0-3, Sweterki (zapomnialam firmy;/) Newborn

SPIOSZKI CARTERS SPRZEDANE
SPIOSZKI NEXT SPRZEDANE
SUKIENECZKI CARTER'S SPRZEDANE
ROZOWE SWETERKI SPRZEDANE
ZOLTE SWETERKI NEXT SPRZEDANE

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 40