reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Chodzik-pchacz fisher price w stanie idealnym leciutko przetarte kółka cena 40 zł
Muzyczna kula Fisher price cena 20 zł

DSC_0580.jpgDSC_0579.jpgKULA.jpg

reklama
a tu i tam zosia-6:) nie no malo czasu teraz mam, zeby sie udzielac ale podgladam was co wieczór. moje gwiazdy zaczely od pazdziernika zlobek , wczensiej byly wycieczki po zlobkach, zeby gdziekolwiek sie dostaly, wiec zlozylam milion podan. i tak sie kreci. tydzien pochodzily, teraz byly tydzien chore jutro znowu ida zobaczymy na jak dlugo. zreszta ja tez intensywnie szukalam pracy, wiec zaliczylam milion rozmow kwalifikacyjnych;) notoryczny brak czasu:)

O, Pauli! :D poznałyśmy sie przez allegro :D Ale jajka :D Miałam przyjśc do Ciebie po sukienki dla Sabinki i Nelusi... ale nie mogę dotrzeć :(

A ja mam do sprzedania dla niemowlaczko - wagę, monitor oddechu, poduszke do karmienia, - taką podwójną. dwa ciepłe kombinezony polarkowe z HM popielate, rozmiar chyba jakies 68,74, musze zmierzyć, bo odprute metki ubierałam je taką chłodniejsza jesienią na coś jeszcze.Mam tez kombinezony zimowe z coccodrillo, rozmiar 74 i 80 -ale prawie taka sama wielkość. I kilka kurteczek małych ale pojedynczych dla chlopca. JAk ktos jest zainteresowany to prosze pisac, zdjęcia postaram sie wkleic później.

Malygosiak a mozna placic Ci przez paypal??? jesli tak to ja biore hello kitty czapeczki ;) jestem H&m hello kitty fan i ustawiam sie po ubranka w kolejce !!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry