reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

-2 biale kombinezony na zime moje nosily je odkad skonczyly chyba 2 mies rozm ok 68
-jasnorozowy kombinezon na zime r 56
-ciemnorozowy spiworek z otworem na pasy od fotelika, na wczesna jesien i wiosne, rozm 68
-2 czapeczki formy Broel

Cena na priv

Zobacz załącznik 349204Zobacz załącznik 349205Zobacz załącznik 349206Zobacz załącznik 349207Zobacz załącznik 349208
pencil.png

nadal aktualne, czapki rozm 2mies +

reklama
SUKIENECZKI JEANSOWE NEXT rozpinane z tyłu rozm.12-18m-cy i 18-24 ( różnica niewielka) JEDNA SPRZEDANA

Załączniki

• DSCN4130.jpg
    DSCN4130.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN4125.jpg
    DSCN4125.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Każde maleństwo najlepiej czuje się w ramionach mamy. Rożek Layette otuli Twój skarb równie czule jak Ty sama. Wszystkie rożki wykonane są z bakteriostatycznej tkaniny Purista. Rożek ma bardzo praktyczne zapięcie na rzep. Na pleckach ma kieszonkę na dodatkowe usztywnienie. Rożek jest uszyty z najwyższej jakości materiałów nie powodujących alergii. Kolory są trwałe i nawet po wielu praniach są żywe. 100 % bawełna. 80cmx80cm.
Sprzedam dwa rożki FERETTI LAYETTE Premium. Mam 2 takie same :) Moga być dla bliźniaczek, albo po prostu na wymianę :) W idealnym stanie. 30 zł za jeden, za dwa możemy sie dogadać ;)
Cena do negocjacji :)

4361_1.jpg

Sukieneczka C&A w rozmiarze 74. Nowa z metką. W komplecie sukeinka-bombka na podszewce plus różowy golfik.

sukienka C&A 74.jpg sukienka C&A 74 2.jpg sukienka C&A 74 3.jpg

Beżowe saszki na misiu H&M. Z tyłu na rzep. Nowe. Jedna para z metką, druga bez metki (zdjęta by zmierzyć). Rozmiar 16/17.

saszki.jpg saszki2.jpg saszki3.jpg

W razie pytań proszę pisać na priv.

Czesc dziewczyny,
mam do dosprzedania czapki zakupione u JOLI466.Niestety na moje dziewczyny okazały sie za małe. mamy jakies wielkie glowy;) czapki sa w naprawde idealnym stanie, bardzo cieple, w intensywnych kolorach, nie zmechacone, porzadnie wykonane. nie moge przezalowac , ze sa za male;(((wiecej zdjęć na stronie 40-tej tego wątku. ja wklejam tylko dla przypomnienia zdjecia wykonane przez JOLE. odsprzedam w atrakcyjnych cenach bo szkoda, zeby sie marnowały przez zime.
Chetne mamy zapraszam na priv.

dsc08654k.jpgdsc08637h.jpgdsc08633zh.jpg

reklama
Bawełniane ciemno-różowe czapeczki H&M rozmiar 86

Bawełniane szare czapeczki wiązane H&M z Hello Kitty rozm. 80

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry