reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Ogrodniczki jeans z żółwiami rozm. 62 szt 2
bluzy z kapturem granatowa i oliwkowa rozm. 62 szt 2
śpioszki rozm 56 szt 19
kaftaniki rozm 56 szt 8
bluzeczki na napki rozm 56 szt 11
bluzeczki na napki rozm 62 szt 3
kaftaniki rozm. 62 szt 3
bluzeczki w paseczki rozm 62 szt 2
pajace welurkowe rozm 56 4 szt
pajace bawełna 0-3 mies. szt 21
pajace welurek rozm 50 szt 2
kaftaniki kopertowe 6 mies. szt 6
kurteczki z misiem 3-4 mies szt 2
biale body z misiami dł. rękawek 0-3mies. 4 szt
body kr. rękaw 0-3 mies szt 8
body dł. rękaw w paseczki i z hipciem 0-3 mies szt 4
body na ramiączkach 5-10-15 rozm 62 szt 2
body kr. rękaw piesek i kotek rozm. 62 szt 2
body kr. rękaw 3-6 mies. szt 11
rampersy w paseczki i kwiatki 6 mies szt 2
spodenki niebieskie i zielone rozm 62 szt 2
bluzeczki z krótkim (3) i z długim rękawkiem(4) rozm 62 szt 7
rampers miś w paski 5-10-15 rozm 62 szt 2
spodenki na podszewce sztruks rozm 62 szt 1
ogrodniczki jeand rozm 56 szt 3
czapeczki roz. 56 szt 8
czapeczki rozm 62-68 szt 10
kombinezon rozm 62 szt 1
skarpetki 7 par
łapki niedrapki 4 pary
biale garniturki a'la sztruks: koszula,spodenki,marynarka,muszka,czapeczki rozm 62 kompl. 2

Dodatkowo 2 rożki i kilka par bucików:))

reklama
Sprzedam dwuczęściowy kombinezon znanej firmy Tup Tup rozmiar duże 68 mój synek nosił go jak miał niespełna rok. Stan bardzo dobry, kolor beżowy więc w zasadzie uniwersalny. Do kombinezonu dołączone rękawiczki na sznureczku. Spodnie na szelkach rozpinane w kroku. Polecam cena symboliczna
IMG_0056.jpg

IMG_0002.jpg

do sprzedania laktator ręczny philips avent isis z butelką. Uzyty tylko 1 raz,nie dane było mi karmic piersią:( zakupiony za 135zł..sprzedam za 100 do negocjacji oczywiście.

Ciuszki dalej aktualne,mozna kupić na sztuki,mi zabierają dużo miejsca i nie mam gdzie tego trzymac.Symboliczne ceny

reklama
Do góry