reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sprzedam, kupię albo zamienie się

I jeszcze:) Sezon jesień- zima

granatowa bluza na ekspres- 8 zł
pajac z grubszej bawełny rozpinany po skosie - 7 zł
butki - 5 zł
różowa czapka polarowa - 4 zł
komplecik czapka i szalik - 6 zł
pajace welurowe SUPER - po 8 zł

Załączniki

• bluza na6-9m.jpg
    bluza na6-9m.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 69
  • pajac bawełna68.jpg
    pajac bawełna68.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 61
  • buciki 6-12.jpg
    buciki 6-12.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 88
  • czapka polar na 9-12.jpg
    czapka polar na 9-12.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 70
  • pajac welur 68.jpg
    pajac welur 68.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 69
  • koml polar 41-43.jpg
    koml polar 41-43.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 57
  • pajac welur68.jpg
    pajac welur68.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
dla dziewczynki mam fajną sukieneczkę dzinsową ale coś się nie chce wrzucić, może później

Załączniki

• body 68.jpg
    body 68.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 72
  • body 68'.jpg
    body 68'.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 68
Ja mam nawet dwa mniejszy i wiekszy.Muszę rozmiary sprawdzic.Ten wiekszy jest identyczny jak na tej aukcjiGarniturek KRASNAL roz.68cm idealny / CHARYTATYWNA (1179309577) - Aukcje internetowe Allegro

Ide do garderoby poszukać
Mniejszy chyba 74 jaśniutki szaroniebieski firmy baby colibra. Marynarka +spodenki na gumce +biała koszula.
dodaje zdjęcia
1005762pl.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Krasnal na 86 , by chrzcilismy na wielkanoc jak Miłosz juz chodził, miał ponad roczek.
Na zdjęciu bez koszulki białej ale jest w komplecie oryginalna.
1005755t.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Ewentualnie mogę podać wymiary w cm.

Ostatnia edycja:
reklama
Szukam garniturku lub innego zestawu dla małego elegancika na rozmiar 68 lub 74 . Może któraś z Was ma po chrzcie swojej pociechy?
Ja ma ecru. Zdjęcie jest tu gdzieś. Rozmiar 74: spodnie, kamizela, muszka, biała koszula i czapka.
Jak nadal zainteresowana, to wrzucę fotkę mojego bączka w tymże;)

Do góry