peperka
Fanka BB :)
wejdz na poczta-polska.pl, tam jest cennik. tylko nie wiem ile te pampersy beda wazyc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za darmo oddam, tyle co przesyłka wyniesie. Nie wiem ile taka paka może wynieść pocztą, bo nigdy nie wysyłałam, ale myślę, ze nie więcej niż 10zł?? Może któraś z was się orientuje??
wezmę jedne i drugieDziewczyny do sprzedania po 7zł legginsy nówki z H&M bez metki
zielone rozmiar 86 niebieksie 74
Zobacz załącznik 272826
Jeśli te pieluchy aktualne, to chętnie wezmę, a jestem akurat w Lublinie
kochana czy dostałaś ode mnie wiadomość? bo coś mi się popsułoPolusia napisz i prosze na priv swoj adres cos nie oge wyslac do Ciebie wiadomosci
ps. ale jestes szybka hehe
a ja poczukuje body dlugi rekaw na 74-80 ale pewnie nikt nie ma sprzedac no chyba,ze ktora teraz ma core a ma po chlopczyku jakies.
I poszukuje gry planszowej eurobiznes,monopol ogolnie jakies fajne gierki
aktualne jak najbardziej!!! jeśli chcesz to chętnie oddam. Wrazie czego pisz na priv to się umówimy
Polusia napisz i prosze na priv swoj adres cos nie oge wyslac do Ciebie wiadomosci
ps. ale jestes szybka hehe