reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sprzedam, kupię albo zamienie się

Do sprzedania mam nowy z metką dres dla chłopca z Cubusa rozmiar 74, ale wydaje mi się że jest trochę większy. Ciepły z polaru.
Wymiary:
Spodnie
długość od kroku 23 cm
od kroku do pasa 20 cm
obwod w pasie maksymalny 60 cm, normalnie 26 cm, można zwęzić sznureczkiem

Bluza
długość 40 cm
obwód w klatce 60 cm
długość rękawa od paszki 16,5

IMG_1724.JPGIMG_1720.JPGIMG_1719.JPGIMG_1723.JPGIMG_1721.JPG

cena: 35 zl plus wysylka (jakies 7 zl)

reklama
caroline a to ha to jest dla alergikoów? bo jak nie to ja jestem chetna.Tylko jak nie jest otwarte.Bo otwarte mi sie jeszcze nie przyda.

reklama
Do góry