reklama
G
guest-1673535084
Gość
U mnie jest tak samo jak u wampi tyle ze jeszcze do mojego narzeczonego nalezy mycie podlog jak jest, no a ze czesciej go nie ma to sprzatanie wtedy nalezy do mnie. Chociaz do jego kabli, kabelkow, konsol i komputerow nie podchodze bo jeszcze cos zepsuje i bedzie draka.. :-)
U nas jest tak, zę to ja sprzątam, piorę, prasuję, itd. Ja nie pracuję, mamy tylko jedno spokojne dziecko, a chłopak dużo pracuje i to po 13 godzin dziennie. Więc sprzątam. Mamy małe mieszkanie, więc to nie jest duży problem. Tyle też mam dobrze, że chłopak jest kucharzem, więc gotowanie to jego rola. Na szczęscie ;]
Z
złośka
Gość
Mój nie jest bałaganiarzem, na co dzień umyje garki, zrobi pranie. Jeżeli chodzi o sprzątanie całego mieszkania ma już z tym większy problem. Ja staram się je ogarniać raz w tygodniu, jemu zostawiam wtedy odkurzanie i szorowanie wanny. W większe porządki angażuje go raz na jakiś czas.
olant
Początkująca w BB
Moj jest strasznym bałaganiarzem wszystko zostawia tam gdzie stoi. I tak mozna sie natknąc na jego spodnie na srodku sypialni czy opakowanie po chipsach obok kanapy dlatego dostaje czasem szału i dre sie na niego. Do sprzatrania co prawda sie nie garnie ale ja go skutecznie angazuję. Jego rola to odkurzanie, scieranie kurzy i zmywanie naczyn. restz ewole zrobic sama. Mozna sobie ułatwic prace stosujac sprytne ozwiazania typu zmywarkam wygodny odkurzaczczy moje ostatnie odkrycie mop obrotowy. Niby nic, ale nie trzeba ręcznie wykrecac i sie schylac do tego wiadra. A i mąz lubi teraz zmywac.
Polecam, ja mam ten z viledy. jest stabilny bo te co w biedronce czy lidlu to straszne badziewie. VILEDA Easy Wring Clean Mop obrotowy, Mopy w bdsklep.pl
Polecam, ja mam ten z viledy. jest stabilny bo te co w biedronce czy lidlu to straszne badziewie. VILEDA Easy Wring Clean Mop obrotowy, Mopy w bdsklep.pl
Dominisia123
mama Wici <3
mój K. też jest bałaganiarzem :/ wszędzie zostawia śrubki, śrubokręty, kable itp., ale jak ja coś zostawię to o matko.. i nie idzie mu przetłumaczyć, że jak Mała zje śrubkę to nie będzie fajnie. ja muszę sprzątać, bo u niego w domu kobiety sprzątają i już :/
reklama
To u mnie jest tak samo z tymi skarpetkami i śrubkamiWszystko leży tam gdzie on stoi! Ale wszystko się zmienia gdy zdarzy mu się posprzątać. Jezuuu jakby komuś okruszek spadł na ziemie to o matko! Afera!A jak ja świeżo wymyję podłogę a on sobie wejdzie i narobi śladów i mówię mu dlaczego mi to zrobił, to on na to:"Ale o co kochanie Ci chodzi"
Ale i tak go kocham
Ale i tak go kocham