reklama
diznev
Początkująca w BB
Cześc jeszcze jedno małe pytanko, mamy spotkanie w przyszłym tygodniu, a dodzwonic się do konsulatu graniczy z cudem. Czy konieczna jest obecnośc 13 miesięcznego dziecka przy składaniu wniosku o paszport? Łatwiej by nam było jechac samym.
K
kasiulka0901
Gość
obecność dziecka przy składaniu wniosku jest obowiązkowa
P.S. ciężko się dodzwonic, ale na maile odpowiadaja dość sprawnie;-)
P.S. ciężko się dodzwonic, ale na maile odpowiadaja dość sprawnie;-)
diznev
Początkująca w BB
Dzięki Kasiulka, niestety nie ucieszyła mnie ta wiadomośc, ale trudno... przynajmniej Oliverek zwiedzi Londyn;-)
Witajcie kobietki
Nie ma jeszcze takiego wątku chyba nie ma a wiec ja postanowilam go założyc abysmy tutaj mogły sie wypowiadac na temat tego jakie konto otworzyc swojemu maluszkowi
jakie są wasze zdania na ten temat?
POZDRAWIAM:-)
Nie ma jeszcze takiego wątku chyba nie ma a wiec ja postanowilam go założyc abysmy tutaj mogły sie wypowiadac na temat tego jakie konto otworzyc swojemu maluszkowi
jakie są wasze zdania na ten temat?
POZDRAWIAM:-)
nie wiem jakie jest najlepsze, ale my założylismy konto w banku NatWest i nawet nie wiem które, po prostu wypełnilismy formulasz a tam nie było opcji zeby zaznaczyć jaki rodzaj konta, zresztą chyba nieważne jakie, ważne, ze w ogóle jest:-)
K
kasiulka0901
Gość
brytyjski?witam!!
mam pytanko,gdzie dostajesz taki pelny odpis aktu urodzenia??
w dopowiedniku polskiego Urzędu Stanu Cywilnego.
Madeline_GB
Fanka BB :)
Witam po dlugiej
dziewczyny a nie możecie wyrobic paszportu angielskiego swoim pociechą. Wystarczy isc na poczte poprosic o blankiet wypelnic forme wysłać razem z czekiem zdjeciami i gotowe czeka się około 3 tygodi a nie trzeba sie uawiać na żadne spotkania i tym podobne nie jeste wstanie Wam powiedzieć niczego więcej na ten moment bo jeszcze tej aplikacji nie złozylismy ale jak to zrobie od razu Wam napisze. Pozdrawiam
Wiem napewno ze taka mozliwosc istnieje i jest o wiele razy łatwiejsza i co najwazniejsze nie pochłania tylu miesiecy czekania.
dziewczyny a nie możecie wyrobic paszportu angielskiego swoim pociechą. Wystarczy isc na poczte poprosic o blankiet wypelnic forme wysłać razem z czekiem zdjeciami i gotowe czeka się około 3 tygodi a nie trzeba sie uawiać na żadne spotkania i tym podobne nie jeste wstanie Wam powiedzieć niczego więcej na ten moment bo jeszcze tej aplikacji nie złozylismy ale jak to zrobie od razu Wam napisze. Pozdrawiam
Wiem napewno ze taka mozliwosc istnieje i jest o wiele razy łatwiejsza i co najwazniejsze nie pochłania tylu miesiecy czekania.
reklama
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Madeline - tak, to jest proste wiem, isc na poczte, pobrac wniosek, wypelniec go, , powysylac... ale odpowiedz dostaniesz negatywna jesli przynajmniej jedno z rodzicow nie ma obywatelskwa brytyjskiego