reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy ''ten teges'' POŁOGOWE.

reklama
u mnie jeszcze okresu nie było....:no::no::no: bo karmię piersią.
Gin przepisał mi Azalię- ale nie wiem- tu karmie piersią a tu antyki....:baffled:

u mnie jeszcze okresu nie było....:no::no::no: bo karmię piersią.
Gin przepisał mi Azalię- ale nie wiem- tu karmie piersią a tu antyki....:baffled:

W końcu trafiłam na kogoś kto też bierze:-);-)
Daj znać jeżeli zdecydujesz się na nie jak się czujesz....ja już kończę pierwsze opakowanie i na razie jest ok:tak:

a ja chyba wczesniej bede musiała wybrac sie do gina..

od wczoraj wychodza ze mnie nitki z tych szwów rozpuszczalnych ale.. wydzielina jest brunatna juz ale ma jakis dziwny niezbyt miły zapach..

o higienie dbam wiec to nie przez to..
chyba wdało mi sie jakieś zakazenie.. albo za duzo sie naczytalam..

myslicie ze mam gnać do lekarza?

od wczoraj wychodza ze mnie nitki z tych szwów rozpuszczalnych ale.. wydzielina jest brunatna juz ale ma jakis dziwny niezbyt miły zapach..

:tak::tak::tak:

zapach nie powinnien byc:tak: nieprzyjemny

ja nie gnam choc powinnam bo mam taka gesta wydzieline normalni jak budyn i takiego koloru jak budyn waniliwoy! jeste jakas zoltawa i czasem ma taki specyficzna ostra woń. ehhhh.. boje sie....
tam na dole po szyciu ani sl;adu tylkko ten szewek co mi pekl 1-szy o ktorym kiedys pisalam ciagle sie paskudzi... ta rana jest rozklepiona i w tym miejscu mnie piecze!!

ja nie gnam choc powinnam bo mam taka gesta wydzieline normalni jak budyn i takiego koloru jak budyn waniliwoy! jeste jakas zoltawa i czasem ma taki specyficzna ostra woń. ehhhh.. boje sie....
tam na dole po szyciu ani sl;adu tylkko ten szewek co mi pekl 1-szy o ktorym kiedys pisalam ciagle sie paskudzi... ta rana jest rozklepiona i w tym miejscu mnie piecze!!
ja mam niby kolor taki jak powinien byc .. fajnie ze szwy wypadaja.. ale ta woń.. ;/ nawet powąchalam tą nitke i ona tez tak specyficznie pachnie.. sama juz nie wiem..;/
dzownilam do poloznej i pytalam czy moge smarowac mascia ktora mialam w czasie ciazy.. powiedziala zebym zaczekala troche i jesli za dwa dni dalej tak bedzie 'pachniec' mam isc do lekarza ale nie smarowac niczym..

Ja tez tak mialam Aniu nie od razu tylko po jakichs 2 tyg zaczela mi cos smierdziec i to ta krew taki zapach miala wystraszylam sie i poszlam do ginki ( o higiene dbalam rowniez haha) no i ona mi mowi ze sie wszystko ladnie goi i szwow juz prawie nie ma tylko w srodku na szyjce bo mi pekla i szyli i nie dala mi antybiotyku tylko takie tabsy dowciapne jakies co przyspieszaja gojenie w pologu i po operacjach ginekologicznych itd i po nich mi przeszlo nie leci juz ze mnie i zapach znikl wiec to jednak chyba nie bylo zakazenie a tez sie tego obawialam.

A ja już po połogu i po wizycie u gina. Mamy pozowlenie na seks co bardzo mnie cieszy :-). Jeszcze tylko zaopetrzyć się w gumy, bo tabletkami nie chcę się truć i hejaaaa ;-). Co do następnego dziecka, bo pytałam o to- powiedział że po cesarce można się zacząć starać, jak dzidiza zacznie chodzić- czyli ok. roku :-). No ale raczej tak szybko nie będziemy. :-D

reklama

anko idz !! ja jak mialam taki zapach jakby gnilny tych wydzielin to sie wdalo zakarzenie ... zaraz potem temperatura i antybiotyk byl konieczny !! ja bym poszla i to raczej szybciej niz pozniej !!!

Do góry