reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy techniczne

reklama
dużo tematów ciążowych się niedługo wykruszy, jak urodzimy...
można też część z nich usunąć
tematy typu "co można jeść, robić w ciąży"

"nasza waga w ciąży" - teraz jest wątek odchudzeniowy zamiast tego....

a to archiwum też niezła sprawa...
można je będzie tam przenieść
Chyba LUTÓWKI mają archiwum o ile się nie mylę

a chyba Ariska wspomniała żeby połączyć dwa wątki,
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/wszystko-o-karmieniu-piersia-butla-47065/
Z
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/dieta-matki-karmiacej-46375/

jestem za tym jak najbardziej

ja wlaśnie jestem za połączeniem tych 2 wątków bo wcześniej któraś dziewczyna mówiła że nie bo się bałagan zrobi i że na karmieniu butlą itp nie będzie o diecie matki karmiącej a o czym rozmawiać na temat wszystko o karmieniu piersią jak nie o diecie

ja wlaśnie jestem za połączeniem tych 2 wątków bo wcześniej któraś dziewczyna mówiła że nie bo się bałagan zrobi i że na karmieniu butlą itp nie będzie o diecie matki karmiącej a o czym rozmawiać na temat wszystko o karmieniu piersią jak nie o diecie

Zobaczymy co Ewcia na to
ale tych tematów się sporo robi i ciężko to ogarnąć

ja też myślę, że powoli to niektóre wątki do archiwum można przerzucić, bo teraz to się nowe wątki przydadzą.. nikt już chyba nie zagląda na tematy:
- Jakie imię dla dziecka ?
- Magiczne Święta!
- Modne i zadbane stycznióweczki :)
- Pracować....czy nie pracować w ciąży???
- Czego nie możemy jeść, pić, robić w ciąży?
- Jak powiedziałyście o ciąży?

a ja proponuję założyć nowy wątek PRZEPISY KULINARNE DLA KARMIĄCEJ MAMY żeby to był wątek tylko i wyłącznie z przepisami kulinarnymi na gotowane rzeczy. Jak wiemy nie latwo jest coś smacznnego ugotować....Nie chciałabym żeby to było w wątku dieta mamy karmiącej bo tam jest ogolnie o tym co można jeść a czego nie a tutaj byłyby przepisy. Taka jest moja propozycja :)

reklama
Do góry