reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy świeżo upieczone mamy : )

Natka moj glos juz masz co u Ciebie tak nagle zniknelas?
Dziekuje ;) Jakos sie odnalezc nie moglam i w sumie tylko sie na zamkniety z dziewczynami ze staraczek udzielalam ;)
Mi sie wydawalo ze wszystko ladnie sie goi a dzis cod mnie zaczelo tam pobolowac, tzn takie dziwne uczucie i to nie w tej ranie w srodku a tej na zewnatrz.. i tez sie szybko nie przelamie na jakiekolwiek igraszki bo na sama mysl ciary mi przechodza
Ja przestalam krwawic szybko, a pp tyg znowu zaczelam i boli mnie wiec chyba sie bede mjsiala do lekarza udac :/
Ja juz bylam. I nawet biore juz tabsy... Po tyg mozna zaczac szalec wiec czekamy z niecierpliwoscia :)

Tak to najdrozszy zabiera mnie codziennie na lody [emoji43]
To tak jak i ja. Biore juz, ale jakos sie ochoty wiekszej na szalenstwa nie mam [emoji14]
Kiedyś również brałam tabletki a później nie mogłam zajść ciaze :( jak je odstawiłam...

A my ogólnie też na samych gumkach byliśmy a potem bez :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
U mnie znowu odwrotnie bylo. Co hormony odstawialam to od razu w 1 cyklu ciaze byly.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Cień odradzam zastrzyki. Zwłaszcza jeśli dbasz o figurę, ja po Olim brałam zastrzyki. po pierwszym było ok. Po drugim zaczęło się szaleństwo hormonalne. I na koniec dostałam bonus- 40 kg w 3 miesiące.

Młoda ja po cc a tez narazie o seksie nie mysle. Cos tam świta.ze moznaby juz.ale jakos checi brak. Samo badanie u gina bolało.bo tam sahara normalnie :/

Matko Wy juz o seksie ja jak pomysle to mam ciary ! :D Moj juz taki steskniony i spragniony ale jeszcze sobie poczeka, do konca pologu jeszcze duuzo czasu :p

reklama
My tez póki co nie poszaleliśmy jeszcze bo ochoty brak, wieczorami padam ze zmęczenia i zasypiam w sekundę.
Co do zabezpieczenia to wolałabym nie brać hormonów, lekarz zaproponował jeszcze spirale miedziana ale muszę poczytać o tym w necie, narazie będziemy na gumkach jak przez ostatnie kilka lat.

Do góry