reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy świeżo upieczone mamy : )

My tez juz pierwsza próbę mamy za sobą, niestety bolesna, nawet nie skończyliśmy bo juz nie chciałam. Może następny raz będzie lepszy ;)

reklama
Mój to by już zaraz chciał bo ostatnio świeci ,mądrością ' i mówi mi ze połóg trwa od 4-6 tyg. A ze jak już nie krwawie i nic mnie nie boli to czemu mamy nic nie robic :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

U nas też pierwszy zaliczony nie było ani złe ani dobrze ale ja też spięta byłam bo dziecko nie spalo tylko gaworzylo do siebie

A dziś chcieliśmy ale dziecko nam nie dało hehe :p tzn ja dostalam mała przyjemność dla męża nie starczyło czasu :p ale jakoś mu to wynagrodze :)

U nas też już po... mieliśmy żel a ja się czułam jak dziewica :/ ciasno i bolało więc to było na szybko

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

O to super :-)

U nas "noc poslubna" tez fajnie wygladala.przerwana w trakcie przez placz malej.ale zjadła i spala caly czas wiec dala dokończyć :-) tylko te lozka strasznie skrzypialy :p

Ja do jutra mam teoretycznie ten polog, ale długo jeszcze o zbliżeniu nie pomyślę ,że strachu .

My przez ok 5 lat jechaliśmy z wyskakiwaniem :D aż do zajścia z Alicja ;D a teraz nie wiem jaka metodę będziemy stosować ;D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry