reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy świeżo upieczone mamy : )

My codziennie powtarzamy sobie że się poprzytulamy w łóżka a tu lipa po pierwsze mały a po drugie oboje padamy że zmęczenia :p hehe
Ja wizytę u gina mam 12.04 na 15 zobaczymy co mi powie :)

reklama
Ja tez muszę umówić się na wizytę do gina. Może w przyszłym tyg sie uda.
Mój tez chodzi o smakach, ale choćbym chciała to ciężko znalezc czas :D ja padam razem z młodą, a on jeszcze ogarnia. Zapewne poczekamy jeszcze, bo blizna po nacieciu mnie czasem boli.

Ja juz bylam. I nawet biore juz tabsy... Po tyg mozna zaczac szalec wiec czekamy z niecierpliwoscia :)

Tak to najdrozszy zabiera mnie codziennie na lody [emoji43]

Ja bylam wczoraj. Moge juz robic wszystko. Nawet zumba i tenis dozwolony :D. Ale kurde,co do seksu poki co nie wiem jak to bedzie.bo ja o 20 to mam ochote tylko na sen...

Mój też codziennie walczy o coś... ale ja jedynie o czym marzę kładąc się do łóżka to SEN jak wiem ze za chwilę znowu trzeba wstać :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Bar Bra ja tez mysle o spirali. Albo o czyms rownie skutecznym. Tabletek nie ogarne bo ja zapominalska jestem. A nie chce ryzykowac, ze zaraz zajde w kolejna ciaze;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

My to cale zycie gumki.bo w sumie nam nigdy nie przeszkadzaly. Kiedys tez bralam tabletki.ale juz nie chce sie truc.

Kiedyś również brałam tabletki a później nie mogłam zajść ciaze :( jak je odstawiłam...

A my ogólnie też na samych gumkach byliśmy a potem bez :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry