Iwka.o
Mama-Mili,Dominiki,Szymon
Znudziło mi się popędzanie go... zadzwoniłam sama. Wcale nie było tak źle! Udało się za pierwszym razem, powiedziałam co wiedziałam. Adres mają już prawidłowy.
Ale dalej nie bardzo wiem dlaczego nie ma tej wpłaty.... Tak się zestresowałam, ze nie wiedziałam, co znaczy 'obtain' że już dalej nic nie zrozumiałam, bo nie mogłam złapać sensu tego co bełkocze ta kobieta
EDIT:
Mąż zadzwonił raz jeszcze - dla pewności, bo ja nie zrozumiałam do końca i okazało się, że oni od kilku miesięcy mają nieprawidłowy adres (choć brzmi podobnie, dlatego ja się niepokapowałam).
Podał prawidłowy adres - mają przysłać jakiś list. I jak odeślemy go to prześlą pieniądze.
Może coś się ruszy... ciekawe kiedy przyślą i czy wreszcie dojdzie ten list, i kiedy zaczną znów płacić... nie ma to jak mieszkać na zadupiu
Witaj
Po 3-4 dniach dostaniesz list tam wpiszesz adres dokladny i czy nie zmienily ci sie dane np.nr konta w banku .Jak to zorbia w maire szybko to na poczatku miesiaca bedziesz miec Pieniazki .U nas tak bylo tylko nie ze zmiana adresu tylko brak bylo moich danych.he a mieszkamy w sumie niedalko siebie .My mieszkamy w Midleton druga stona od Corku.Pozdrawiam