reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Traschka przed chrzcinami jest chyba jeszcze Dubeltówka ze swoją Asieńką...
Pozostałe wątki chyba można przenieść
A czy ja mogłabym prosić o przywrócenie wątku "Wakacje z dzieckiem" myślę że powinien się znowu rozkręcić a sama mam dylemat w tej materii i wystosowałam tam już prośbę
Pozostałe wątki chyba można przenieść
A czy ja mogłabym prosić o przywrócenie wątku "Wakacje z dzieckiem" myślę że powinien się znowu rozkręcić a sama mam dylemat w tej materii i wystosowałam tam już prośbę
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Nie czekajcie na mnie, jak większość jest za to przenoście bo my chrzcimy dopiero 15 kwietnia;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja też jestem za przeniesieniem
o tym samym ostatnio myślałam! :-)
reklama
traschka
Mama Marysi
dziewczyny przeniosłam wam z powrotem temat wakacyjny. Połączyłam temat "zębiskowo" i "pierwsze ząbki". przeniosłam temat prezentowy do archiwum.
Reszta niech sobie zostanie, skoro chrzty jeszcze mamy to temat potrzebny. Nieważne czy chrztów ma być 20 czy 1, poczekajmy na wszystkich.
Reszta niech sobie zostanie, skoro chrzty jeszcze mamy to temat potrzebny. Nieważne czy chrztów ma być 20 czy 1, poczekajmy na wszystkich.
Podziel się: