reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

reklama
dziewczyny czy interesuje was jeszcze temat "laktacja"? niby aktualny ale od dawna nikt nie zagląda. Przenieść do archiwum czy wam jeszcze zostawić?

A temat "mama po godzinach..." też świeci pustkami, będziemy korzystać?

czy przed kimś jeszcze chrzciny czy wszyscy po?

no i "pogotowie pezentowe" chyba też już nieaktualne?

proszę wypowiedzcie się, bo moderatorom się nudzi :)

chyba tak trasia, no ale matka też kiedyś musi odreagować, to już lepiej "po godzinach" niż "w godzinach" cokolwiek miałoby to znaczyć:-D

Ha ha ha :-D DObreee :-) Może nie aż tak, ale będę wesoło wyglądała 4.lutego - mąż stwierdził, że muszę sobie odreagować, już się więc wstępnie umówiłam na wychodne z kumpelą ;-)

reklama
a do mnie na weekend mama z siostrą przyjeżdzają i w sobotę idziemy balować!!! szkoda, że jestem kierowcą:-( ale i tak się cieszę na wychodne:tak:

Do góry