reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

reklama
Drogie Panie, chciałam poruszyć temat Moderatorek tj. roszerzenia tudzież modyfikacji Ich Grona. Zebrra od bardzo dawna do nas nie zagląda - Któraś napisała że dostała info, że nie ma czasu -, Doris : - ) po powrocie do pracy zagoniona strrasznie a Traschka ma zdecydowanie inne rzeczy na głowie. W związku z tym proponuję poddać pod głosowanie kandydaturę albo kolejnej Moderatorki albo Osoby zamiast Zebrry, do pomocy, która chce, czuje się na siłach technicznie i czasem chwilkę by znalazła. Nie chce sugerować, że najlepiej taka siedzą w domu ale na logikę by tak wychodziło, ale oczywiście niekoniecznie. :happy2:

forever tak szczerze to nie wiem czy to konieczne. ja mam duzo na głowie, ale umówmy się, że tu duzo pracy nie ma:) jesli czegoś nie robię to ze zwykłej zapominalskości, bo czas wieczorem by się spokojnie znalazł. Tak więc jesli macie jakieś pomysły to piszcie do mnie.
A jeśli chcecie nową moderatorkę to też nie mam nic przeciwko, choć tak jak wspominam, zanudzi się na stanowisku:)

ale skoro forever wywołała wilka z lasu to od razu porusze pewne tematy:
- przepraszam za moja opieszałość w temacie kogoś nowego, kto chciał sie dopisać do listy. Jakoś mi umknęła ta cała dyskusja. Po przeczytaniu postanowiłam usunąć wszystkie posty nie na temat i najchętniej zamknęłabym wątek. Tak, żeby lista była samą listą bez moziwości wpisywania komentarzy. Ja mam podobne odczucia jak forever - dla mnie to temat historyczny, są tu maluchy które rodziły się "na" naszym forum.
- ponieważ nowe mamusie dochodzą a stare odchodzą fajnie byłoby zrobić ponowną listę np z okazji zbliżającego się Bożego Narodzenia? kolaż ze zdjęciami naszych półtorarocznych maluchów? Wtedy, ci którzy piszą z nami aktualnie będą mieli swoje miejsce na zaistnienie
- od czasu do czasu pojawia się ktoś z zewnątrz, z innego podforum czy całkiem spoza bb, kto oferuje sprzedać różnych rzeczy. Wiadomo, że niektóre ogłoszenia to oczywisty spam i te kasuję bez żadnego pytania. Ale oferty typu "sprzedam ubranka po swoim synku - mama marcowa" to inna rzecz. Jako moderator powinnam takie ogłoszenia od razu kasować i zgłaszać. Ale jakiś czas temu była na ten temat dyskusja i wiele z was powiedziało, że te ogłoszenia się im przydają. Mogę więc przymnkąć na to oko i je zostawiać jeśli chcecie.

proszę, wypowiedzcie się!

Trasiu ja sie z Tobą zgadzam w całosci,
Asinkę popieram :-)

A co do kolażu moze mój Marcin by takowy zrobił - wkońcu grafik ;-)
namówie go do tego, co wy na to?

reklama
Do góry