reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sprawy organizacyjne forum

reklama
dubeltowka :* dzieki
nie to ze ja niechce kochana, bo ja z checia wszystko robilam
ale nie bede miec czasu... a szkoda mi Was zeby zaniedbywac ...
jeszcze Ogitu musze wpisac na liste, bo cos sie ociagam ;-) pamietam pamietam O TObie kochana :zawstydzona/y::tak:

prasowanie czy sprzatanie itp tak sie mowi ale 3 pokoje + lazienke, + wc + kuchnia i duuuzy przedpokuj to jest co robic ;-)[/COLOR][/FONT]

hahah to choć do mnie 2 poziomy;-)

Dziewczyny jeśli któraś chętna jest na moderatorkę, to śmiało!

a ile płacą?:-D

widze ten las rak :-)
:-D

mi obojętna która z was będzie,ja może i bym była,ale nie wiem czy nie jestem za bardzo ignorantką komputerową i podołam:-D

no to Doris albo trasia, dziewczyny obowiązkowe są, ze mnie podobnie jak z justynki ingnorantka trochę;-) komputerowa oczywiście;-)

ja sie dziewczyny do tego nie nie nadaje, zresztą moze wróce w grudniu do pracy wiec wtedy byłoby mi cieżko, ale Trasia i Doris - dla mnie bomba :-)

nie wiem jak tam dziewczyny (Doris i Trasia), ale powinny byc to moim zdaniem osoby co beda mialy czas na forum :sorry: Bo ja wlasnie z tgego wzgledu rezygnuje... brak czasu. Dzis np mam czas, ale sa dni ze nie wiem w co rece wlozyc a jeszcze zaczne wlasny biznes to juz wogole. Chociaz ja maniaczka codziennie poczte sprawdzam i na forum prawie zawsze wchodze to nie mam czasu na nic wiecej niz napisanie krotko o sobie... co u nas. PRzy 2ce dzieci to juz nie przelweki a te co maja wiecej niz 2 to podziwiam ;-) Nooooo i moj teraz choruje mi i latam do miasta a jak wyjezdzam z domu to na cale dnie...

to sie rozpisalam.... ;-)

Ja też nie bardzo się do tego nadaję, bo nawet ostatnio nie umiem wkleić zdjęć :wściekła/y:, taka ze mnie noga w tych sprawach. Ale jakby co, to za Trasią i Doris jestem za, bo dziewczyny są bardzo obowiązkowe i są codziennie na forum :tak:.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry