reklama
No Larvunia czekam... co dzien sprawdzam czy juz jestem
kochana probowalam przedchwila juz 3 raz programem wgrac plik i go przerobic na jpg by wkleic na forum ale kurde nie dziala zawsze jak go potrzebuje bede probowac... dam znac jak juz bedzie wszystko uiszczone. Sorki za zwloke... w kazdym razie w tabelce juz jestescie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A jednak ;-) Ja jestem za takimi Kandydatkami które się czują na siłach czasowo i technicznie no i chcą oczywiście.widze ten las rak :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Ja zgłaszam na kandydatki te które codziennie się wypowiadaja na forum tj. Ironia, kati83, traschka, mamusia czerwcowa, mrsmoon jeżeli kogoś pominęłam to sorki
dzięki wielkie że o mnie pamiętałaś ale ja się niestety do tego nie nadaję ale jak najbardziej popieram kandydatury Doris i Trasi
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
I ja się podpisuję pod wypowiedzią Silvy i popieram obie dziewczynyJa też popieram Trasie i Doris, wzorowe z nich forumowiczki
mysia23
mama dwójeczki
hoho, sle sie zagapiłam...
przede wszystkim aktualna sprawa: jak dla mnie do zebrry może dołączyć doris, trasia albo ironia..chyba same mogą sie dogadać...
no a strasznie smutaśno mi sie zrobiło,zę przegapiłam kolaz...ach, no ale trudno
larvunia jeszcze jedno techniczne pytanko....w jakim programie to robiłaś??? bo fotki obrabiaż jak wszystkie inne w picassie, tak??
przede wszystkim aktualna sprawa: jak dla mnie do zebrry może dołączyć doris, trasia albo ironia..chyba same mogą sie dogadać...
no a strasznie smutaśno mi sie zrobiło,zę przegapiłam kolaz...ach, no ale trudno
larvunia jeszcze jedno techniczne pytanko....w jakim programie to robiłaś??? bo fotki obrabiaż jak wszystkie inne w picassie, tak??
reklama
mysia23
mama dwójeczki
mysiu - przepraszam, ze sie wtracam - ale kolaze tez zrobisz w picassie, super wychodza.
o dzięki Anapi...ja jeszcze noga w tych sprawach widać jestem...
Podziel się: