reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Taka jak w rzeczywistościLarvuniaNa przykład Krysia strasznie maleńka
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Jak dla mnie jest super! Dziwie sie jak znajdujesz czas na to wszystko- dzieci, obiadki, sprzatanie i jeszcze organizacja forum. Podziwiam!
Jak dla mnie jest super! Dziwie sie jak znajdujesz czas na to wszystko- dzieci, obiadki, sprzatanie i jeszcze organizacja forum. Podziwiam!
szacun, Larvuniu!
Świetna robota :-)
dzieki
sa chwile, ze sie nawet czasami nudze tzn mam inna robote, ale odkladam ja np prasowanie na inny czas, zeby wlasnie sie troszke ponudzic... a chlopaki np pojada do miasta na pol dnia a mloda spi... to sie nudze ;-) Choc teraz ciezko o nude ;-) Zawsze jest cos do zrobienia, a to pranie, prasowanie czy sprzatanie itp tak sie mowi ale 3 pokoje + lazienke, + wc + kuchnia i duuuzy przedpokuj to jest co robic ;-)
sa chwile, ze sie nawet czasami nudze tzn mam inna robote, ale odkladam ja np prasowanie na inny czas, zeby wlasnie sie troszke ponudzic... a chlopaki np pojada do miasta na pol dnia a mloda spi... to sie nudze ;-) Choc teraz ciezko o nude ;-) Zawsze jest cos do zrobienia, a to pranie, prasowanie czy sprzatanie itp tak sie mowi ale 3 pokoje + lazienke, + wc + kuchnia i duuuzy przedpokuj to jest co robic ;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Larvunia - zajebiaszcza robota!!! pięknie, a mój Tymuś jaki wielki :-)
dziewczyny pozalatwiam to co pisalyscie do mnie w mailach i prawdopodobnie oddam pelna wladze zebrra Zaniedbuje Was okropnie i chyba nie potrzebna Wam taka moderatorka.
teraz jeszcze bede wlasny interes rozkrecac niebawem musze wiecej uwagi tu tez poswiecic... sorki nie wyrabiam...
zgadajcie sie czy zebrra Wam wystarczy, czy jeszcze kogos chcecie ....
bede tu zagladac ale jak teraz, czyli malo...
wypowiedzcie sie prosze....
teraz jeszcze bede wlasny interes rozkrecac niebawem musze wiecej uwagi tu tez poswiecic... sorki nie wyrabiam...
zgadajcie sie czy zebrra Wam wystarczy, czy jeszcze kogos chcecie ....
bede tu zagladac ale jak teraz, czyli malo...
wypowiedzcie sie prosze....
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Larvunia, wiesz, że ja zaniedbałam forum jeszcze bardziej, właściwie od dawna nic nie robiłam, wszystko było na Twojej głowie. Serdecznie Cię za to przepraszam!
Wytłumaczenie mam tylko takie, ze od jakiegoś czasu nie czułam się tu jak u siebie... Mam nadzieję, że po wczorajszych postach atmosfera się troszkę oczyści i znowu z radością będę zaglądać
Dziewczyny jeśli któraś chętna jest na moderatorkę, to śmiało!
Wytłumaczenie mam tylko takie, ze od jakiegoś czasu nie czułam się tu jak u siebie... Mam nadzieję, że po wczorajszych postach atmosfera się troszkę oczyści i znowu z radością będę zaglądać
Dziewczyny jeśli któraś chętna jest na moderatorkę, to śmiało!
Podziel się: