Dziekuje za uwagi i poprawki napewno to wykorzystam . Co do tych jego zarobków sprawa jest skąplikowana dość , on ma własna działalnosc gospodarcza , firma jedno osobowa , wszyscy ci meżczyzni co jezdza wraz z nim maja takie działalnosci pozakładane . Jesli chodzi o jego kobiete u ktorej mieszka mieszkaja razem dopiero 3 miesiace wiec raczej jeszcze nie robili zadnych wiekszych zakupow przynajmniej nie zycilo mi sie w oczy bo mieszkaja w innym miescie . Po za tym co widze jesli przyjezdza ze od góry do dołu ubrany w orginalne ciuchy , co do auta zabrali mu prawojazdy .
a co do wyciagow z konta to tez jest z tym problem jeszcze jak zylismy razem nie wplacał całych sum na konto jesli np, zarobil za miesiac 12 tys wplacał 2-3 tys , nie wykazywal nigdy faktycznych zarobków i zawsze tak mi sie tlumaczyl ze nie wplaca calej kwoty zeby nie miec problemu ze takie sumy wysokie mial ,, Lecz przypomina mi sie sytuacja ktora miala miejsca okolo 8 miesiecy -12 temu . Dokladnie nie wiem jak to sie odbywalo bo nigdy nie wnikałam w to . ale nie wiem dlaczego w pewnym momencie za kazdy miesiac pracy kwota zarobku miesiecznego byla wysylana na konto jednego z chlopkow z ktorymi pracowal . I z tego co pamietam byla sytuacja ze suma wyplat byla na pozwanego koncie dokladnie nie wiem jaka to byla suma . liczmy ze 5 meżczyzn razy 5 tys euro bo taki byl dochod miesieczny czyli 25 tys euro
wiem ze to bardzo trudno udowodnić , przy czym tak jest dobrze zakumoflowany, i dobrze przygotowany
Mi wraz z zawiadomieniem wezwania na sprawe przyszlo ze musze przedstawic swoje zarobki 3 miesiace wstecz , gdzie zawsze myslalam ze pobiera sie do takich spraw zaświadczenie roczne o dochodach z urzedu skarbowego , czy pozwanemu tez jak mi przyszlo przedstawienie zarobków 3 miesiace wstecz? bo w tym okresie byl miesiac za granica w pracy i tego jestem pewna ze byl