agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
teraz juz dostane czyste alimenty bez zaleglosci
bo to juz ma splacone.
Acha,no to faktycznie kicha...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz juz dostane czyste alimenty bez zaleglosci
bo to juz ma splacone.
ja tez uwazam ze ten zasilek powinien nalezec sie kazdej samonej matce,niezaleznie od jej dochodu.mi sie wydaje,ze zasilek dla samotnej matki jest gdy:
1.ojciec nieznany
2.ojciec nie zyje
3.nie bylo malzenstwa,sa przysadzone alimenty ktore nie placic wtedy dostaje sie 160 zl,ale to jest moim zdaniem nieporozumieni.
moim zdaniem,kazda matka czy samotna czy po rozwodzie powinna dostawac taki zasilek co miesisac
a z mops aby miec pomoc nie mozna przekraczac na osobe chyba okolo 300 zl.ale tak kiedys mi sie obilo w internecie o uszy
a z mops aby miec pomoc nie mozna przekraczac na osobe chyba okolo 300 zl.ale tak kiedys mi sie obilo w internecie o uszy
ja tez uwazam ze ten zasilek powinien nalezec sie kazdej samonej matce,niezaleznie od jej dochodu.