reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie :)

reklama
Bar niestety łatwiej jest urlop w pracy wziąsc niż w klubie. Jedynie wesele albo pogrzeb w rodzinie może go zwolnić z meczu. No chyba że czerwoną kartkę złapie to na kolejny mecz nie pojedzie:-p

Ok może najpierw sarna, manka, lewusek i Kubusiowa niech się wypowiedzą kiedy planują być w Polsce i czy są zainteresowane spotkaniem. Sarna już wiem że tak ;) nie może się doczekać aż mnie pozna:p

No ja jak na razie nie wiem kiedy bede dokladnie bo to jest uzaleznione od tego kiedy nam sie uda zalatwic paszport, ale na pewno beda to wakacje :)

reklama
A my dopiero na akt urodzenia czekamy ... :D jak przybedzie to wtedy umawiamy wizyte na paszport ;) obstawiam, ze moze sierpien, akurat tez wesele wtedy mamy no i chrzciny to bedzie co robic ale zobaczymy co wyjdzie z tych planow

Do góry