reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie :)

reklama
No w końcu widzę ten wątek :) ja ze Szczecina to mogę do Was palcem po mapie jechać chyba :D nie no mi nie pasuje na bank weekend w połowie sierpnia,bo będę świadkowac na ślubie . A tak to jak wybierzecie fajne miejsce i nie na końcu Polski to pewnie się będę pisała na wspólny wypad :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Na reszcie dotarlam na odpowiedni wątek :) ja też się pisze na spotkanie, wszystko jedno gdzie bo od nas wszędzie daleko :p ale na pewno po czerwcu bo ślub chrzciny przeprowadzka to już za dużo a co dopiero ze spotkaniem :) mój pewnie da się namówić na wyjazd ale to typ odludka więc na fajerwerki z jego strony bym nie liczyła :p

Ja jestem z Krakowa także polecam miasto do odwiedzin :p
A co do miejsca spotkania to się postaram dostosować. Termin mi na razie obojętny bo nie mamy planów.

reklama
Do góry