reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaosiu,wedlug mnie bardzo fajnie wymyslilas.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Widze,ze sporo Dziewczyn byloby nawet chetnych na Wroclaw. A o jakim miesiacu myslicie? Trzeba byloby sie podowiadywac,czy mieliby w jakiejs noclegowni tyle miejsc. ;-) Ilo gwiazdkowy,to ma byc hotel? Hehehehe.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mycha,okej to wpisze Wroclaw,Poznan,Ciechocinek,Chorzow tez? Bo to w sumie tylko dla Was - slazaczek raczej by pasowalo - tak mi sie wydaje. ;-) Popraw mnie,jesli pominelam ktores miasto. ;-) A z tymi gwiazdkami w hotelu to byl taki zart,no. ;-) Kiedys Mamaosia,podawala taki link do bardzo taniego noclegu we Wroclawiu. :-)
http://www.mdk.kopernik.wroclaw.pl/?p=s1
Tak wyglada na zewnatrz,wiec mysle,ze i w srodku byloby ok.
Tylko trzeba by bylo sie dowiedziec,ile nas by tam jechalo,czy starczy miejsc,no i ile za Dzieciaczki by chcieli wziac sianka. ;-) Hm... A jak sie tam nie uda,to bedzie sie szukac czegos innego. ;-)
Mju,a Ty jechalabys ciuchcia? Bo,jak tak,to moze i Nadzie,daloby sie namowic na ten wyjazd i razem byscie sobie przyjechaly? Byloby Wam weselej w czasie podrozy. No i,moze,jeszcze ktoraz z Dziewczyn z Wawy,by sie tez zdecydowala. Mi Poznan rowniez odpowiada,ale nie wiem,jak reszcie. Pozniej zrobie ankiete,jak zbiore wszystkie miejscowosci.
http://www.mdk.kopernik.wroclaw.pl/?p=s1
Tak wyglada na zewnatrz,wiec mysle,ze i w srodku byloby ok.
Tylko trzeba by bylo sie dowiedziec,ile nas by tam jechalo,czy starczy miejsc,no i ile za Dzieciaczki by chcieli wziac sianka. ;-) Hm... A jak sie tam nie uda,to bedzie sie szukac czegos innego. ;-)
Mju,a Ty jechalabys ciuchcia? Bo,jak tak,to moze i Nadzie,daloby sie namowic na ten wyjazd i razem byscie sobie przyjechaly? Byloby Wam weselej w czasie podrozy. No i,moze,jeszcze ktoraz z Dziewczyn z Wawy,by sie tez zdecydowala. Mi Poznan rowniez odpowiada,ale nie wiem,jak reszcie. Pozniej zrobie ankiete,jak zbiore wszystkie miejscowosci.
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Agutko ze zdjęcia wynika e to bardzo ładny hotel będzie
Gdyby to było we Wrocławiu to ja myślę że pojadę autem sama, a też tak się zastanawiałam, że któraś z dziewczyn ze Śląska zabrała by się z mną i Milenką ? koszty benzyny podzieliło by się na pół, a i we dwie zawsze raźniej :-)
Gdyby to było we Wrocławiu to ja myślę że pojadę autem sama, a też tak się zastanawiałam, że któraś z dziewczyn ze Śląska zabrała by się z mną i Milenką ? koszty benzyny podzieliło by się na pół, a i we dwie zawsze raźniej :-)
Podziel się: