reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
Mycha,tez mi sie tak wydaje. :tak: Powiedz,te miasta,ktore wypisalam,wystarcza do ankiety,czy jeszcze jakies mam dopisac,bo je pominelam? No i Chorzow tez wpisywac,czy zostawic go Wam do spotkania typowo regionalnego? :-p

reklama
Ja jestem z Będzina. Hehe zobaczymy co z tego wyniknie ;)
Dla mnie Chorzów byłby super, a co do Wrocławia, to mimo, iż mobilna jestem, to nie mogę teraz się wypowiadać, więc dopiero na tzw. ostatnią chwilę.

Agutko chyba wypisz te miasta w których miałybyśmy ewentualnie spotkać się wszystkie(tak mi się wydaje):dry::tak:

Dziewczyny! Do 21:00 czekam na propozycje miast,ktore mam dopisac do ankiety! Pozniej juz nie bedzie,jak tego zmienic,wiec sie spieszcie. :-p
Ja od siebie daje Poznan i Wroclaw,gdyz to sa takie miasta,do ktorych (wedlug mnie),z kazdego kranca Polski w miare sprawnie sie dojedzie. :tak:
Na prosbe
Mju,dodaje Ustron. ;-)

Dla nas był by odpowiedni Ciechocinek no i ewentualnie Poznań, fajnie było by tez nad morzem.... ;-)

reklama
Do góry