elifit
Moderatorka
Ja w ten piątek nie mogę bo mam gości.
A dziewczyny widzę się nie odzywają.
Myślę że na fb byłby większy odzew
A dziewczyny widzę się nie odzywają.
Myślę że na fb byłby większy odzew
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sprawie terminu 23.09 moge podjac probe (mam do was 4 godz w jedna strone). ale po pierwsze musze wiedziec o ktorej wstepnie byloby spotkanie (moge pkp byc na 10:45 na glownym) i ile mialoby trwac (o 15:15 mam na przyklad dogodny powrotny). Ewentualnie czy ktoras z was mialaby wiecej czasu i mozliwosc np. odebrania mnie i odstawienia na dworzec?Mogłoby być
Ja nie jestem pewna, czy będę miała samochód, czy przyjadę komunikacją miejską, więc nie mogę się zdeklarować.ja w sprawie terminu 23.09 moge podjac probe (mam do was 4 godz w jedna strone). ale po pierwsze musze wiedziec o ktorej wstepnie byloby spotkanie (moge pkp byc na 10:45 na glownym) i ile mialoby trwac (o 15:15 mam na przyklad dogodny powrotny). Ewentualnie czy ktoras z was mialaby wiecej czasu i mozliwosc np. odebrania mnie i odstawienia na dworzec?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Podaj mi proszę swój numer na pw, żeby było łatwiej się komunikować.ja jestem za i będę