reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Krakowie

Który termin spotkania w Krakowie odpowiada Ci najbardziej

• 1-15 lipiec

Głosów: 4 66,7%
  • 16-31 lipiec

Głosów: 0 0,0%
  • 1-15 sierpień

Głosów: 3 50,0%
  • 16-31 sierpień

Głosów: 6 100,0%

• Wszystkich głosujących
    6
Ja w ten piątek nie mogę bo mam gości.
A dziewczyny widzę się nie odzywają.

Myślę że na fb byłby większy odzew

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Nie wszystkie są na fb... Dobra, mnie jutro też średnio pasuje. Napiszcie jaki termin w najbliższym miesiącu Wam najbardziej pasuje. Może ograniczmy się do 4 pozostałych piątków września. Czy najbardziej pasuje Wam 9, 16, 23, czy 30 września.

ja w sprawie terminu 23.09 moge podjac probe (mam do was 4 godz w jedna strone). ale po pierwsze musze wiedziec o ktorej wstepnie byloby spotkanie (moge pkp byc na 10:45 na glownym) i ile mialoby trwac (o 15:15 mam na przyklad dogodny powrotny). Ewentualnie czy ktoras z was mialaby wiecej czasu i mozliwosc np. odebrania mnie i odstawienia na dworzec?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

ja w sprawie terminu 23.09 moge podjac probe (mam do was 4 godz w jedna strone). ale po pierwsze musze wiedziec o ktorej wstepnie byloby spotkanie (moge pkp byc na 10:45 na glownym) i ile mialoby trwac (o 15:15 mam na przyklad dogodny powrotny). Ewentualnie czy ktoras z was mialaby wiecej czasu i mozliwosc np. odebrania mnie i odstawienia na dworzec?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja nie jestem pewna, czy będę miała samochód, czy przyjadę komunikacją miejską, więc nie mogę się zdeklarować.
Co do godzin spotkania, to myślę, że ta 11-11.30 to jest taka w sam raz pora, żeby ten kto ma dojechać do Krakowa na spokojnie dojechał. Z dworca do Galerii Kazimierz powinnaś spokojnie dotrzeć w ciągu 30 minut. A jakby co, to w sumie możemy spotkanie przenieść do Galerii Krakowskiej i wtedy nigdzie nie musiałabyś dojeżdżać, bo Galeria bezpośrednio łączy się z dworcem pkp i przejdziesz z dworca do galerii nawet nie wychodząc na zewnątrz.
A ile spotkanie będzie trwało, to już jest kwestia tego ile kto ma czasu i jak nam się będzie gadać, ale myślę, że do tej 15 coś już spędzimy czasu wspólnie. :happy:

To co, ustalamy spotkanie na godzinę 11-11.15 w dniu 23 września w Galerii Krakowskiej?
Jak rozumiem będą obecne: Antiope, Agucha, elifit, Tuiles, skazawisla1, Grama80. Kogoś pominęłam? Są jakieś inne chętne?
Czyli wychodzi nam 6 sztuk. Może napiszcie mi na pw swoje numery telefonu, żeby nie trzeba było czekać aż któraś pojawi się na forum, żeby potwierdzić czy będzie. Bo szczerze w tym upatruję niepowodzenia doprowadzeniu spotkania do skutku do tej pory.

reklama
Do góry