reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Krakowie

Który termin spotkania w Krakowie odpowiada Ci najbardziej

• 1-15 lipiec

Głosów: 4 66,7%
  • 16-31 lipiec

Głosów: 0 0,0%
  • 1-15 sierpień

Głosów: 3 50,0%
  • 16-31 sierpień

Głosów: 6 100,0%

• Wszystkich głosujących
    6
Kuuuurcze, ja mam w pt spotkanie w pracy w południe. Postaram się przełożyć albo na później albo na inny dzień. Dam znać, bo chętnie bym się z Wami spotkała na kawusi :)

reklama
Gramma, Eli, Tuiles dawajcie szybko znać co i jak, czy będziecie, bo mamy już wtorek, a jeszcze nic nie wiemy. Ja mam nadzieję, że w piątek dam radę się ruszać, bo wczoraj byłam na rynku, dosłownie na chwilę i potem chodzić nie mogłam.

Ok, myślę, że najpóźniej jutro będę już wszystko wiedziała.
Ale jak Cię tak bolą plecy, to może zamiast spaceru i lodów to lepiej stacjonarnie gdzieś posiedzieć?

Gramma, Eli, Tuiles dawajcie szybko znać co i jak, czy będziecie, bo mamy już wtorek, a jeszcze nic nie wiemy. Ja mam nadzieję, że w piątek dam radę się ruszać, bo wczoraj byłam na rynku, dosłownie na chwilę i potem chodzić nie mogłam.
Dziewczyny sorry ale ja spasuje. Maz mnie nie moze zawezc do Krakowa bo ma masakre w firmie po urlopie a sama nie chce jechac zwlaszcza ze od wczoraj mam katar i gardlo drapiace. Nie dam rady. Wierzcie mi ze zaluje szczerze bo nie mam zadnej nawet dalekiej znajomej w ciazy i lakne spotkania z Wami. Ale nie dam rady.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Hej jestem tu nowa, ale chętnie się spotkam:) Jestem w 22/23 tc. Chętnie posłucham waszych historii ciążowych:)oczywiście jeśli nie macie nic przeciwko

Ja dam znać bo na razie to leżę i się ruszyć nie mogę a to długa podróż :(

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Jeszcze dziewczyny muszą potwierdzić czy będą. Spotykamy się w Galerii Kazimierz pod kasami kina o 11. A znakiem rozpoznawczym będą oczywiście ciążowe brzuszki. Myślę, że możemy się na pw telefonami wymienić w razie czego. :happy:

Do góry