reklama
Antiope
Fanka BB :)
Gramma, Eli, Tuiles dawajcie szybko znać co i jak, czy będziecie, bo mamy już wtorek, a jeszcze nic nie wiemy. Ja mam nadzieję, że w piątek dam radę się ruszać, bo wczoraj byłam na rynku, dosłownie na chwilę i potem chodzić nie mogłam.
Antiope
Posiedzieć w Galerii też jest gdzieOk, myślę, że najpóźniej jutro będę już wszystko wiedziała.
Ale jak Cię tak bolą plecy, to może zamiast spaceru i lodów to lepiej stacjonarnie gdzieś posiedzieć?
Dziewczyny sorry ale ja spasuje. Maz mnie nie moze zawezc do Krakowa bo ma masakre w firmie po urlopie a sama nie chce jechac zwlaszcza ze od wczoraj mam katar i gardlo drapiace. Nie dam rady. Wierzcie mi ze zaluje szczerze bo nie mam zadnej nawet dalekiej znajomej w ciazy i lakne spotkania z Wami. Ale nie dam rady.Gramma, Eli, Tuiles dawajcie szybko znać co i jak, czy będziecie, bo mamy już wtorek, a jeszcze nic nie wiemy. Ja mam nadzieję, że w piątek dam radę się ruszać, bo wczoraj byłam na rynku, dosłownie na chwilę i potem chodzić nie mogłam.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
skazawisla1
Aktywna w BB
Hej jestem tu nowa, ale chętnie się spotkam Jestem w 22/23 tc. Chętnie posłucham waszych historii ciążowychoczywiście jeśli nie macie nic przeciwko
Antiope
Witaj! Zapraszamy.Hej jestem tu nowa, ale chętnie się spotkam Jestem w 22/23 tc. Chętnie posłucham waszych historii ciążowychoczywiście jeśli nie macie nic przeciwko
skazawisla1
Aktywna w BB
Kiedy i gdzie się spotykacie? I jakaś rozpoznawcza rzecz?
elifit
Moderatorka
Ja dam znać bo na razie to leżę i się ruszyć nie mogę a to długa podróżGramma, Eli, Tuiles dawajcie szybko znać co i jak, czy będziecie, bo mamy już wtorek, a jeszcze nic nie wiemy. Ja mam nadzieję, że w piątek dam radę się ruszać, bo wczoraj byłam na rynku, dosłownie na chwilę i potem chodzić nie mogłam.
reklama
Podziel się: