ewa, mnie nie przeraża odległość nic a nic, więc ja bardzo chętnie Do siebie też bym zaprosiła ale nasz Disiek strasznie się ekscytuje na widok takich dwulatków jak Twój Franek zaraz chce się bawić, dzieciom to pasuje ale ja się stresuje bo to jednak masa ten pies. Muszę najpierw go nauczyć przy Uli jak się zachowywać przy dzieciach;-)
reklama
No to super Czekamy na więcej zgłoszeń
Franek do zwierząt nieprzyzwyczajony i dłuuugo mu schodzi oswojenie się, więc mógłby mieć problem :/ On z tych, co to chciałby, ale się boi DO kucyka przekonywałam go dłuższą chwilę, a potem wsadziłam prawie na siłę, bo wiedziałam, że będzie potem jęczał, że chciał się przejechać. No i tak jak myślałam - jak tylko wlazł na siodło, to banan na gębę i gada, że jest dzielny
Franek do zwierząt nieprzyzwyczajony i dłuuugo mu schodzi oswojenie się, więc mógłby mieć problem :/ On z tych, co to chciałby, ale się boi DO kucyka przekonywałam go dłuższą chwilę, a potem wsadziłam prawie na siłę, bo wiedziałam, że będzie potem jęczał, że chciał się przejechać. No i tak jak myślałam - jak tylko wlazł na siodło, to banan na gębę i gada, że jest dzielny
No właśnie, sąsiadka tu przychodzi z takim dwulatkiem Mareczkiem i on kocha psy i koty bo ma w domu kota ale najpierw się bawią, a potem Disiek jak się podnieci to zaczyna szczekać, Mareczek płakać i po zabawie. Jak Ula będzie miała 2 lata to Eddie będzie już ostatecznym dorosłym psem więc nie zabawy mu będą w głowie, a tak to nadal jeszcze 1,5 roczny duuuuuuży młodzian.
U nas w rodzinie wszyscy śmieją się, że Ula ma konika, a nie psa
No ja czekam!
U nas w rodzinie wszyscy śmieją się, że Ula ma konika, a nie psa
No ja czekam!
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja nie mam aż tak daleko, więc tym bardziej chętnie ;-) tylko kiedy? u mnie odpada jetro do południa bo mamy szczepienie i w piątek po południu, poza tym raczej każdy dzień jest okej
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
czyli zostaje czwartek?
ma być zimno acz słonecznie
http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/krakow_krakow
ma być zimno acz słonecznie
http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/krakow_krakow
reklama
Podziel się: