reklama
Ja nie znam tego miejsca na Floriańskiej, ale skoro dobre dla dzieci to w sumie z chęcią je poznam. No i dziećki, które przyjdą będą się miały czym zająć.
A wcześniej były podawane Pergamin przy Błoniach albo miejsce przy zalewie nowohuckim.
A wcześniej były podawane Pergamin przy Błoniach albo miejsce przy zalewie nowohuckim.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
jak dla mnie może być Floriańska (nad Zalew mi wprawdzie bliżej ale jakby lało to nie ma tam co z dziećmi robić - podobnie jak w Pergaminie)
No to fajnie Czyli stoi wstępnie jutro - godz. 16, Rodzinka Cafe na Floriańskiej?
Tam jest też ogródek (co prawda między kamienica, ale zawsze to powietrze ) z piaskownicą, więc będzie wybór - albo w środku, albo na zewnątrz można siedzieć.
Zbieramy się gdzieś wcześniej czy uznajemy, że poznamy się na miejscu Chyba muszę wejść w wątek zamknięty, bo nawet nie wiem, jak wyglądacie
Tam jest też ogródek (co prawda między kamienica, ale zawsze to powietrze ) z piaskownicą, więc będzie wybór - albo w środku, albo na zewnątrz można siedzieć.
Zbieramy się gdzieś wcześniej czy uznajemy, że poznamy się na miejscu Chyba muszę wejść w wątek zamknięty, bo nawet nie wiem, jak wyglądacie
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Podziel się: