reklama
gosha_88
Fanka BB :)
Ja mam w przyszłym tyg egzamin dyplomowy, wiec odpada. Potem jak najbardziej. Ale tylko jak temperatuty będą ok to się pisze na spotkanie, bo w takim upale to niestety rezygnuje, ja się woże tylko komunikacją, a że niestety zazwyczaj muszę stać bo jakoś nie trafiam na uprzejmych ludzi ustępujących miejsca
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja też nie ma w tygodniu żadnych planów (no, chyba, że się Natalia rozchoruje tfu tfu tfu!)
To co? Początek lipca wstępnie?
Jeśli chodzi o godzinę, to ja bym prosiła albo całkiem rano (co pewnie odpada ), albo po 14, a nawet po 15. Franek śpi od 11, zazwyczaj ok. 2 godzin, potem jemy obiad, a potem już jestem wolna
Jeśli chodzi o godzinę, to ja bym prosiła albo całkiem rano (co pewnie odpada ), albo po 14, a nawet po 15. Franek śpi od 11, zazwyczaj ok. 2 godzin, potem jemy obiad, a potem już jestem wolna
Aż boję się to napisać, bo jak ostatnim razem napisałam to wylądowałam w szpitalu ;-), ale początek lipca jest ok dla mnie. Godziny - w zasadzie bez znaczenia. Nie jestem uwiązana dzieckiem, więc dostosuję się bez problemu. Jak będę wiedziała wcześniej kiedy się spotykamy to tak sobie będę sprawy do załatwiania układać i umawiać, żeby mieć te kilka godzin wolne :-).
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
mnie wszystko jedno kiedy, najwyżej odbiorę wcześniej Natkę ze żłobka, albo w ogóle jej nie poślę ;-) dostosuję się.
reklama
mnie wszystko jedno kiedy, najwyżej odbiorę wcześniej Natkę ze żłobka, albo w ogóle jej nie poślę ;-) dostosuję się.
Z rozpędu podczas czytania mój mózg dokończył to zdanie... "albo w ogóle jej nie odbiorę" .
Czyli podsumujmy na tą chwilę: między 3 a 6 lipca po 15:00 :-).
Podziel się: