reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

reklama
O, o fotografii to mój pogada :). A nawet zanudzi fotografią otworkową :p. Pasjonat. O dupie marynie może być ciężej :p. Ale dorzuci jeszcze góry. Jak wyjdzie z kuchni zapytam, czy 27 przypadkiem nie pracuje...

Martynka wpadajcie, super! W przyszły weekend, 27-go, godziny pewnie raczej południowe

Dzag - no i jak? Pracuje?

Acha Asia, powiedz małżonkowi że mój lubi :-)

Dziewczęta a o której godzinie? Ja proponuję 13-tą a Wy?

Godzina bedzie:-)

Katjusza, oj my lubimy takie spędy zawsze były z psiarzami, a teraz z dzieciorami:-) Oj mój lubi dobre piwo, aż za bardzo.
W nocy Ula wołała o mleko, to go dobudzić nie mogłam żeby się nie zajął, a niby tylko 3 z kolegami wypił;-)

Mój też o dupie marynie zagai, w końcu do studentów dużo gada;-)

Raczej nie pracuje, ale na 100% będzie wiedział do końca tygodnia. Ale jakiś niechętny na spotkanie bo "co on będzie robił z grupą dziewczyn i dzieci :/". No, zobaczymy.

A może być ciut później? Bo mi Franek koło południa śpi. Ostatecznie go nie położę, ale może być nie do życia ;P Tylko później to np. hm... 15?
Jeśli nie, to spoko - dostosujemy się.

Dziś z Nuśką idziemy do lekarza, bo jej katar nie mija i ma 37,5 cały czas. Mam nadzieję, że to tylko zęby. W każdym razie spróbujemy się doleczyć :)

Ewa - tylko boje się, że to jest kwiecień, więc wcześniej robi się chłodno a chcemy na ziemi siedzieć, w plenerze.. Z drugiej strony jak patrzę na dzisiejszy dzień, to teraz jest mega gorąco.

Faktycznie lepiej wcześniej.

U nas słabo - infekcja górnych dróg oddechowych u Anieli. Franek rano zaśpikany i z katarem. Nie mam pojęcia, gdzie to dziadostwo podłapali :/ Oni oczywiście jak chorują, to razem :/

W czw. za tydzień mamy kontrolę, więc będziemy wiedzieć, czy przyjdziemy, czy nie...

reklama
no to się kurujcie, macie tydzień, powinno się poprawić do tego czasu, pogoda ma być ładna, mam nadzieję, że my się nie pochorujemy!! ;-)

Do góry