reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

reklama
Zdrówka dla Twojej gromadki, ewa.
Ja myślę tak jak asia, można poczekać na inny pasujący wszystkim chętnym termin :-).

My odpadamy na dłużej. Franek ma anginę ropną :/

Osłabił go ten wirus świąteczny i taki syf załapał...:/
Aniela przez osłabienie przeszła trzydniówkę. Tyle dobrze, że już to mamy z głowy, bo ja strasznie nie lubię wysypek.

dziewczyny krakowskie ja wpadam z zapytaniem- co robicie ze spacerami?? Codziennie wychodzicie jak tak to na ile?
Bo nie wiem czy wszystkie wiecie, ale od listopda czyli już dobre 2,5 mies poziom tych wszystkich szkodliwych subst w smogu krakowskim przekracza normy. Wczoraj aż czterokrotnie :szok: mi lekarka powiedzieła żebym siedziała w domu i nigdzie nie wychodzila, bo więcej dzieci podtruje niż dobrego im to przyniesie. Ale chcąc nie chcąc, wychodzić muszę, po pierwsze odprowadzam Majkę do przedszkola, zawsze jakieś zakupy zrobię, to z godzina już wyjdzie. A teraz jeszcze jak jest taki piękny śnieg to wychodzę na górkę do parku na sanki, tudzież na sam śnieg żeby się młoda wyszlała a młody żeby świat choć trochę pooglądał bo przecież ile można w domu siedzieć.
Ale mam bardzo sprzeczne uczucia, fakt że poweitrze aż śmierdzi, czuje to, ale w ogóle nie wychodzić??

My mieliśmy przymusowe siedzenie w domu przy anginie Frankowej, ale teraz wychodzimy codziennie na godzinę czy dwie.

U nas na wzgórzach jest dość czyste powietrze. Inne niż w Krakowie w centrum. Więc bardzo się tym nie przejmuję.

Ooo super, u nas na razie nie bardzo bo psa nie ma gdzie podrzucić:) M piszę artykuł i nie może wybyć z Eddiem na pół dnia, w każde inne miejsce się stawimy:-)

reklama
Do góry