reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

reklama
szkoda, już namówiłam eMka na wolne we wtorek ;-) ale trudno, lepiej jak będzie nas więcej ;-) 8-go na dzień dzisiejszy i dla nas jest okej ;-) Tylko macie świadomość, że koło 16-tej to już się ciemno zacznie robić?

Dziewczyny, chyba musimy znowu opóźnić spotkanie :/
Aniela wróciła z weekendu u Dziadków przeziębiona. Tydzień temu Franek złapał katar i kaszel - oczywiście szybko z niego wyszedł, ale Siostra podłapała i z piątku na sobotę zatkał jej się nos. Katar to by jeszcze było nic, ale zaczęła kaszleć :/ W sobotę osłuchowo było czystko, gardło czyste, więc dostała tylko inhalacje. Mamy czekać, czy to przejdzie, czy rozwinie się w zapalenie płuc, bo podobno stanów pośrednich u takich maluchów nie ma. Ale dziś już było lepiej - prawie już nie kaszle, więc mamy nadzieję, że się z tego wyliże. W każdym razie na spotkania się jeszcze nie nadaje - inhalacje mamy do środy, a w domu ją pewnie do końca tygodnia przetrzymam, choć nie wiem jak Franek to zniesie :/

Jeśli wszystko będzie ok, to możemy się spotkać w czwartek w kolejnym tygodniu. O ile Wam pasuje :)

ewa - na pocieszenie Ci napiszę, że Natalia też zaziębiona i też siedzimy w domu - na szczęście pogoda łaskawa i nie daje żałować, że nie wychodzimy ;-) wracajcie do zdrowia, nam przyszły czwartek też pasuje ;-)

Dziewczyny dużo zdrówka dla Waszych dziewczynek. Ja mam w przyszły pt ostatni egzamin, ale i tak dotrę na spotkanie:-), w ciągu dnia i tak się nie mam jak uczyć.

O rany, no to zdrówka dla Kruszynek!!

No to tylko ja nie dotrę na spotkanie :sorry:. W przyszłym tygodniu moja mama ma urodziny i zjeżdżam do Mysłowic. Nie będzie mnie do środy do niedzieli.

Kurcze, a może uda się jednak ustalić termin dla wszystkich dogodny???? Może być nawet tydzień później - nie spieszy się przecież :D

reklama
Do góry