reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

O łaaaa... wychodzę na burzyciela ustalonych dat :-p. No to nie ma mnie od 14 do 18 listopada, i 20 listopada nie możemy. Reszta listopada bez planów :-D.

reklama
ja nie na temat ale sie udziee - katjusz, ewa wiecie ze jak maluch przeziebiony ale nie goraczkuje to tez lepiej spacerowac :)

Milionka, przy samym katarze - owszem, ale Aniela też pokasływała. Baliśmy się, żeby nie doszło do zapalenia płuc, bo u takich maluchów to się dzieje w ciągu jednego dnia nawet. Na szczęście sobie poradziła - wczoraj byliśmy kontrolnie się osłuchać. Jest czysta, katar też mija :)

To ja sprawdzę jeszcze kiedy mamy lekarzy w listopadzie, bo mamy i pediatrę, i szczepienie, i rehab., i usg bioder ;) I dam znać :)

hej ja tak nieśmiało sie wpycham, ale jak sie zgodzicie to dołącze i ja do was... a przynajmniej bardzo bardzo bym chciała:-) my mamy szczepienie 14, ja 15 mam ginka a tak to "wolne", tylko bede musiała męża namówić żeby mnie podwiózł bo inaczej to ciężko będzie, drugiego auta nie mamy a on do pracy musi jeździć

Gosha, im nas więcej, tym ciaśniej ;) :D Czyli weselej :D Jakoś się może pomieścimy we Frankowym mini-pokoju ;) Tylko uprzedzam: on uwielbia instytucję cioci. Będzie za Wami latał i kazał sobie książki czytać ;P

Dodałam też nasze zajęte dni i wychodzi mi, że w listopadzie mogłybyśmy się spotkać:
13, 22, 24, 25, 27, 28, 29

13 raczej odpada, bo my jeszcze z chorób wychodzimy
24 i 25 to weekend, czyli też kiepsko

Ja proponuję czwartek 22 albo już w tym ostatnim tygodniu :)
Może lepiej w ostatnim, bo Asia będzie 22 tuż przed egzaminem i może wprowadzać nerwową atmosferę ;P
Katjusza, a u Ciebie jak z czasem??

Aha - godzina zostaje 15?

mi odpowiada chyba każdy z tych dni :) godzina najlepsza z możliwych, bo na 13 Majke odprowdzam do przedszkola, to powiedzmy na 14 bym do męża do pracy dojechała i stamtad by mnie podwiózł :) super by było :)

ewa, jak coś to dam rady, meliskę masz w domu?:-D No u mnie odpada jeszcze jak na razie 20 bo wtedy termin poprawki z egzaminu co mam 13 (ale chyba i tak dzag wtedy jeszcze niema). Czyli podsumowując nie mogę 13, 20,21,23. No, a w grudniu 4 bo mam poprawkę z tego z 23, zagmatwane:-D Niby na macierzyńskim matki nic nie robią:-D

reklama
Do góry