reklama
M
milionka
Gość
ja nie na temat ale sie udziee - katjusz, ewa wiecie ze jak maluch przeziebiony ale nie goraczkuje to tez lepiej spacerowac
Milionka, przy samym katarze - owszem, ale Aniela też pokasływała. Baliśmy się, żeby nie doszło do zapalenia płuc, bo u takich maluchów to się dzieje w ciągu jednego dnia nawet. Na szczęście sobie poradziła - wczoraj byliśmy kontrolnie się osłuchać. Jest czysta, katar też mija
To ja sprawdzę jeszcze kiedy mamy lekarzy w listopadzie, bo mamy i pediatrę, i szczepienie, i rehab., i usg bioder I dam znać
To ja sprawdzę jeszcze kiedy mamy lekarzy w listopadzie, bo mamy i pediatrę, i szczepienie, i rehab., i usg bioder I dam znać
gosha_88
Fanka BB :)
hej ja tak nieśmiało sie wpycham, ale jak sie zgodzicie to dołącze i ja do was... a przynajmniej bardzo bardzo bym chciała:-) my mamy szczepienie 14, ja 15 mam ginka a tak to "wolne", tylko bede musiała męża namówić żeby mnie podwiózł bo inaczej to ciężko będzie, drugiego auta nie mamy a on do pracy musi jeździć
Gosha, im nas więcej, tym ciaśniej Czyli weselej Jakoś się może pomieścimy we Frankowym mini-pokoju Tylko uprzedzam: on uwielbia instytucję cioci. Będzie za Wami latał i kazał sobie książki czytać ;P
Dodałam też nasze zajęte dni i wychodzi mi, że w listopadzie mogłybyśmy się spotkać:
13, 22, 24, 25, 27, 28, 29
13 raczej odpada, bo my jeszcze z chorób wychodzimy
24 i 25 to weekend, czyli też kiepsko
Ja proponuję czwartek 22 albo już w tym ostatnim tygodniu
Może lepiej w ostatnim, bo Asia będzie 22 tuż przed egzaminem i może wprowadzać nerwową atmosferę ;P
Katjusza, a u Ciebie jak z czasem??
Aha - godzina zostaje 15?
Dodałam też nasze zajęte dni i wychodzi mi, że w listopadzie mogłybyśmy się spotkać:
13, 22, 24, 25, 27, 28, 29
13 raczej odpada, bo my jeszcze z chorób wychodzimy
24 i 25 to weekend, czyli też kiepsko
Ja proponuję czwartek 22 albo już w tym ostatnim tygodniu
Może lepiej w ostatnim, bo Asia będzie 22 tuż przed egzaminem i może wprowadzać nerwową atmosferę ;P
Katjusza, a u Ciebie jak z czasem??
Aha - godzina zostaje 15?
ewa, jak coś to dam rady, meliskę masz w domu? No u mnie odpada jeszcze jak na razie 20 bo wtedy termin poprawki z egzaminu co mam 13 (ale chyba i tak dzag wtedy jeszcze niema). Czyli podsumowując nie mogę 13, 20,21,23. No, a w grudniu 4 bo mam poprawkę z tego z 23, zagmatwane Niby na macierzyńskim matki nic nie robią
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
mi też raczej w tygodniu pasuje, 23-go do południa mam ortopedę a poza tym na dzień dzisiejszy reszta pasuje
reklama
Podziel się: