reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
no to extra ja obowiazkowo oczywiscie sie stawiam na spotkaniu poznanianek ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem 20.11 mi pasi
ok nasmaruję latexy i naoliwię kajdanki
oł jeee to teraz już na bank musisz zostać u mnie tydzień
to co, 20.11 Czekolada, plus jakiś dzień Rechotek i po świętach Żabcia? ok godziny 13? a szamamy coś wcześniej? w sumie można sie w domku najeść a tam się nasiedzieć prszy ciachu i innych takich
kaasiorek84
UWAGA MOBILIZUJĘ POZNANIANKI I INNE CHETNE OSOBY NA SPOTKANKO;-);-);-) PROSZE SIE WYPOWIEDZIEĆ W NASTĘPUJĄCYCH KWESTIACH CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)
aninaka
UWAGA MOBILIZUJĘ POZNANIANKI I INNE CHETNE OSOBY NA SPOTKANKO;-);-);-) PROSZE SIE WYPOWIEDZIEĆ W NASTĘPUJĄCYCH KWESTIACH CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)
To co? Fontanna czekolady?:-) Czyli jej nie zlikwidowali? (jeszcze tam nie byłam)
To już nie mam szukać?
ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem 20.11 mi pasi
to co, 20.11 Czekolada, plus jakiś dzień Rechotek i po świętach Żabcia? ok godziny 13? a szamamy coś wcześniej? w sumie można sie w domku najeść a tam się nasiedzieć prszy ciachu i innych takich
CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)
To co? Fontanna czekolady?:-) Czyli jej nie zlikwidowali? (jeszcze tam nie byłam)
To już nie mam szukać?
Kasiu ja mówiłam o czekoladzie (na żydowskiej), tylko nie pamiętam czy tam jest wygodnie(byłam tylko raz), a co do Fontanny Czekolady (koło Kupca?) to Poziomeczka pisała, że podobno już jej tam nie ma... :-( Więc trzeba by to obczaić. Wy jesteście z Poznania to może byście to sprawdziły? To ja proponowałam termin 20 listopada więc się nie wycofuję i nadal jestem ZA Co do godziny, 15ta? Jak dla mnie idealnie Co na to reszta?
reklama
tak, chodziło o Czekoladę, nie o Fontannę
jak dla mnie data i godzina pasuje
pomyślmy nad miejscówą, rozumiem, że już bez żarełka, tylko na słodkie idziemy tak?
Pysia zawsze możesz przyjechac i przenocować u mnie
No to fajnie, uwielbiam ten lokalik super tam jest Dlatego taka była moja propozycja. Ale zobaczymy co na to inne laski Ja jestem za słodkim, bo czymś innym to się w domu mogę obeżreć
A więc podam fakty, które póki co ustalone.
Data: 20 listopada (piątek)
Godzina : 15:00
Miejsce: Czekolada??? Jeśli są inne propozycje to proszę zgłaszać bo Kaasiorek zaoferowała się, że będzie rezerwować miejsce (na Żydowskiej)
PROSZĘ WPISYWAĆ SIĘ, KTÓRA Z DZIEWCZYN PISZE SIĘ NA TAKIE WARUNKI
Podziel się: