reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
no to extra ja obowiazkowo oczywiscie sie stawiam na spotkaniu poznanianek:-D:-D:-D:-D:-D ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem:-D:-D:-D:-D:-D 20.11 mi pasi:-D:-D:-D:-D

ok nasmaruję latexy i naoliwię kajdanki

oł jeee to teraz już na bank musisz zostać u mnie tydzień:tak::-D

to co, 20.11 Czekolada, plus jakiś dzień Rechotek i po świętach Żabcia? ok godziny 13? a szamamy coś wcześniej? w sumie można sie w domku najeść a tam się nasiedzieć prszy ciachu i innych takich:tak:

UWAGA MOBILIZUJĘ POZNANIANKI I INNE CHETNE OSOBY NA SPOTKANKO;-);-);-) PROSZE SIE WYPOWIEDZIEĆ W NASTĘPUJĄCYCH KWESTIACH:-p:-p:-p CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)

UWAGA MOBILIZUJĘ POZNANIANKI I INNE CHETNE OSOBY NA SPOTKANKO;-);-);-) PROSZE SIE WYPOWIEDZIEĆ W NASTĘPUJĄCYCH KWESTIACH:-p:-p:-p CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)

To co? Fontanna czekolady?:-) Czyli jej nie zlikwidowali? (jeszcze tam nie byłam:zawstydzona/y:)
To już nie mam szukać?

ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem:-D:-D:-D:-D:-D 20.11 mi pasi:-D:-D:-D:-D

to co, 20.11 Czekolada, plus jakiś dzień Rechotek i po świętach Żabcia? ok godziny 13? a szamamy coś wcześniej? w sumie można sie w domku najeść a tam się nasiedzieć prszy ciachu i innych takich:tak:

CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)

To co? Fontanna czekolady?:-) Czyli jej nie zlikwidowali? (jeszcze tam nie byłam:zawstydzona/y:)
To już nie mam szukać?

Kasiu ja mówiłam o czekoladzie (na żydowskiej), tylko nie pamiętam czy tam jest wygodnie(byłam tylko raz), a co do Fontanny Czekolady (koło Kupca?) to Poziomeczka pisała, że podobno już jej tam nie ma... :eek::-( Więc trzeba by to obczaić. Wy jesteście z Poznania to może byście to sprawdziły? To ja proponowałam termin 20 listopada więc się nie wycofuję i nadal jestem ZA :) Co do godziny, 15ta? Jak dla mnie idealnie :) Co na to reszta?

tak, chodziło o Czekoladę, nie o Fontannę:tak:
jak dla mnie data i godzina pasuje :tak:
pomyślmy nad miejscówą, rozumiem, że już bez żarełka, tylko na słodkie idziemy tak?
Pysia zawsze możesz przyjechac i przenocować u mnie:tak:

reklama
tak, chodziło o Czekoladę, nie o Fontannę:tak:
jak dla mnie data i godzina pasuje :tak:
pomyślmy nad miejscówą, rozumiem, że już bez żarełka, tylko na słodkie idziemy tak?
Pysia zawsze możesz przyjechac i przenocować u mnie:tak:

No to fajnie, uwielbiam ten lokalik super tam jest :) Dlatego taka była moja propozycja. Ale zobaczymy co na to inne laski :) Ja jestem za słodkim, bo czymś innym to się w domu mogę obeżreć :-D

A więc podam fakty, które póki co ustalone.

Data: 20 listopada (piątek)
Godzina : 15:00
Miejsce: Czekolada??? Jeśli są inne propozycje to proszę zgłaszać bo Kaasiorek zaoferowała się, że będzie rezerwować miejsce (na Żydowskiej)

PROSZĘ WPISYWAĆ SIĘ, KTÓRA Z DZIEWCZYN PISZE SIĘ NA TAKIE WARUNKI :)

Do góry