reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Toż to jawna prowokacja!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Przechodziłam dziś koło feniksa. weszłam i zapytałam o salę dla niepalących i jakieś wygodne siedziska dla 5-6 osób. Pan Kelner potwierdził, że sala dla niepalących jest na dole a na górze dla fajkujących. ale siedziska to tylko zwykłe krzesła. Stół na >4 osoby jest na środku sali i na pewno nie będzie przytulnie ani wygodnie.

Myslę, że Feniks odpada...
Ale poszukajmy dalej:-)

No jawna prowokacja, już ją zjebałam za to kilka postów wyżej i Ciebie też :p
No to Feniks odpada... :-( Dalej dziewczyny gdzie się podziałyście? Dawajcie znać czy możecie się spotkać 20 listopada, jakieś propozycje lokum, nooo halooo jest tam kto? :)

reklama
Toż to jawna prowokacja!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Przechodziłam dziś koło feniksa. weszłam i zapytałam o salę dla niepalących i jakieś wygodne siedziska dla 5-6 osób. Pan Kelner potwierdził, że sala dla niepalących jest na dole a na górze dla fajkujących. ale siedziska to tylko zwykłe krzesła. Stół na >4 osoby jest na środku sali i na pewno nie będzie przytulnie ani wygodnie.

Myslę, że Feniks odpada...
Ale poszukajmy dalej:-)

Ale przecież pod oknem jest sofa - no dobra nie ważne.
Z góry mogą i tak fajki capić i z kuchni za dużo zapachów.
A pamiętacie jakie są siedzenia w Mexikanie ? Bo są tam takie boksy ale nie pamiętam czy wygodne.

a ja uwierzę jak zobaczę...to spotkanie "Poznanióweczek" :-p:-p:-p:cool2:pamiętajcie, że Łódź was może znienacka zaskoczyć i zawstydzić :tak::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Trele morele :-p jeszcze zobaczymy :cool2:

:angry::angry::angry::angry::angry:
zeźliłam się!!!

Nie denerwuj kobity w ciąży, bo źle skończysz:wściekła/y:

Oj obgadamy te Łodziary jak nic. Od góry do dołu:-D

No zatłukę jak psa, tymi tu oto własnymi ręcami :-D:-D:-D:-D:-D
Kurna chata, zaraz normalnie się spakuję i do niej pojadę :-D:-D:-D
No obgadamy je ile wlizie, aż je uszyska bydom piekły :-D:-D:-D

Ale przecież pod oknem jest sofa - no dobra nie ważne.
Z góry mogą i tak fajki capić i z kuchni za dużo zapachów.
A pamiętacie jakie są siedzenia w Mexikanie ? Bo są tam takie boksy ale nie pamiętam czy wygodne

Ja nie wiem, bo z P-nia nie jestem. Muszę z Gniezna dojechać. A w Mexikanie byłam tylko raz, na górze i nie pamiętam w ogóle jak tam jest... Ale jeszcze mi się przypomniała taka fajna knajpka na Piekarach MezzoForte. Tam na dole jest wygodnie. Kojarzy któraś? :eek::crazy:No nie wiem sama, chyba Poznaniówki muszą się wykazać inicjatywą i poszukać jakiegoś fajnego miejsca ;-):tak:

popłakałam się ze śmiechu... a może i z żalu nad tym niezorganizowanym Poznaniem..ehhhh....no ale nic się nie martwcie - zawsze możecie poprosić o pomoc bardziej zorganizowane koleżanki z Łodzi

aj ja bym chetnie przybyła ale mi pasuje tylko weekend, wogole to the best opcja ktorej pewnie nie aakceptujecie to jest niedziela rano do południa ponieważ mój by się puścił na giełdę na Przeźmierowo mnie zostawił gdzieś po drodze na moje może byc nawet MacDonald i potem nie zgarną za 2-3h, albo moge wykombinować inaczej mam kumpla w poznaniu to może mnie przenocować, zresztą, mi pasuje weekend a wy kombinujcie w każdym razie do Poznania większa znacznie szansa że przyjade zresztą czasto na giełde kiedyś jeżdziliśmy ale czy któraś chciała się tak w niedziele z rańca spotkac??????
z rechotkiem

małym
biednym
z Torunia

reklama
Do góry