reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
hej Poznanianki trzeba zorganizować jakąś akcję, żeby zawstydzić Łodziówki (Łódź+Ciężarówki):-D

No no, wyzywamy na pojedynek Poznań!!
Bo my to już kolejny meeting planujemy :tak::-D;-)

No to kiedy i gdzie organizujemy te spotkanie Poznanianek ?
Jak już nas wyzwały na pojedynek to się chyba nie damy ?

No ba! Pewno, że się nie damy. To ja proponuję spotkanie w jakiś piątek. Może następny czyli 20 listopada. Co Wy na to wpisywać się, której pasuje :-) No i na starym rynku najlepiej, też jestem za :)

A Wy moje kochane wyglądałyście po prostu bajecznie :) Pewnie niezłą furorę tam zrobiłyście hehe :) Bardzo się cieszę, że Wam się to spotkanie udało :)

No mi też pasuje 20.11. tylko żeby pozostałym lutówką w piątek pasowało było by super mogła by być też sobota 21.11! Dawajcie propozycje i listopad należy do nas! ( tylko plizzzz nie 28 - 29.11 - jestem na chrzcinach)
A macie pomysł na knajpkę tzn te same wymogi co Łodzianki skomponowały : dobre jedzonko, wygodne sofy i kibelki na nasze gabaryty :p

No mi też pasuje 20.11. tylko żeby pozostałym lutówką w piątek pasowało było by super mogła by być też sobota 21.11! Dawajcie propozycje i listopad należy do nas! ( tylko plizzzz nie 28 - 29.11 - jestem na chrzcinach)
A macie pomysł na knajpkę tzn te same wymogi co Łodzianki skomponowały : dobre jedzonko, wygodne sofy i kibelki na nasze gabaryty :p

Super, to jesteśmy już 3 :) Ja, poziomeczka i aninaka :) Tygrynia, Kasia, Paulla a Wy???? Sorki jeśli o kimś zapomniałam. Ja jestem z Gniezna i starego rynku w Poznaniu nie znam na tyle aby coś polecić... Wiem jedynie, że smacznie jest w Czekoladzie na Żydowskiej. cafe czekolada, tylko, że tam raczej na słodko (najsmaczniejsza czekolada z dodatkami pod słońcem) i niestety nie pamiętam czy jakieś żarełko jest... :eek: Może jakaś z Poznanianek coś doradzi? :)

Jak żarełko to możnaby w sfinxie albo siouxie, bo mięsko dość dobrze robią (chyba, że coś się ostatnio tam popsuło a ja nie wiem) ale w sfinxie jest dziwna sala dla niepalących. Bo jej po prostu nie ma. Są wyznaczone stoliki. Więc chyba odpada. W sumie nie wiem, bo nie bujam się za bardzo po restauracjach:-D. Popytam jeszcze znajomych i popatrzę w necie, co polecają.

Kurde, Sphinx jest ok, tylko właśnie te fajki... Ja nie zniosłabym tego smrodu :eek: Poza tym tam są tylko krzesła i nie wiem jak długo byśmy tam wytrzymały. Zobaczymy co laski powiedzą, może one znają jakieś fajne miejsce :)

Kurde, Sphinx jest ok, tylko właśnie te fajki... Ja nie zniosłabym tego smrodu :eek: Poza tym tam są tylko krzesła i nie wiem jak długo byśmy tam wytrzymały. Zobaczymy co laski powiedzą, może one znają jakieś fajne miejsce :)

W miejscu gdzie był Sphinks na starym rynku jest knajpa nie pamiętam nazwy ale to samo podają - pyszne mięsko i są białe kanapy przy oknie chyba na 6 miejsc ale właśnie z tymi fajkami nie wiem jak bo na dole dla nie palących a u góry pala.

W czekoladzie nie byłam ale brzmi smakowicie, w Cafe Kafka też jest sofa z fotelami i słodkości.

reklama
Do góry