reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
hej Poznanianki trzeba zorganizować jakąś akcję, żeby zawstydzić Łodziówki (Łódź+Ciężarówki):-D

No no, wyzywamy na pojedynek Poznań!!
Bo my to już kolejny meeting planujemy :tak::-D;-)

No to kiedy i gdzie organizujemy te spotkanie Poznanianek ?
Jak już nas wyzwały na pojedynek to się chyba nie damy ?

No ba! Pewno, że się nie damy. To ja proponuję spotkanie w jakiś piątek. Może następny czyli 20 listopada. Co Wy na to wpisywać się, której pasuje :-) No i na starym rynku najlepiej, też jestem za :)

A Wy moje kochane wyglądałyście po prostu bajecznie :) Pewnie niezłą furorę tam zrobiłyście hehe :) Bardzo się cieszę, że Wam się to spotkanie udało :)

No mi też pasuje 20.11. tylko żeby pozostałym lutówką w piątek pasowało było by super mogła by być też sobota 21.11! Dawajcie propozycje i listopad należy do nas! ( tylko plizzzz nie 28 - 29.11 - jestem na chrzcinach)
A macie pomysł na knajpkę tzn te same wymogi co Łodzianki skomponowały : dobre jedzonko, wygodne sofy i kibelki na nasze gabaryty :p

No mi też pasuje 20.11. tylko żeby pozostałym lutówką w piątek pasowało było by super mogła by być też sobota 21.11! Dawajcie propozycje i listopad należy do nas! ( tylko plizzzz nie 28 - 29.11 - jestem na chrzcinach)
A macie pomysł na knajpkę tzn te same wymogi co Łodzianki skomponowały : dobre jedzonko, wygodne sofy i kibelki na nasze gabaryty :p

Super, to jesteśmy już 3 :) Ja, poziomeczka i aninaka :) Tygrynia, Kasia, Paulla a Wy???? Sorki jeśli o kimś zapomniałam. Ja jestem z Gniezna i starego rynku w Poznaniu nie znam na tyle aby coś polecić... Wiem jedynie, że smacznie jest w Czekoladzie na Żydowskiej. cafe czekolada, tylko, że tam raczej na słodko (najsmaczniejsza czekolada z dodatkami pod słońcem) i niestety nie pamiętam czy jakieś żarełko jest... :eek: Może jakaś z Poznanianek coś doradzi? :)

Jak żarełko to możnaby w sfinxie albo siouxie, bo mięsko dość dobrze robią (chyba, że coś się ostatnio tam popsuło a ja nie wiem) ale w sfinxie jest dziwna sala dla niepalących. Bo jej po prostu nie ma. Są wyznaczone stoliki. Więc chyba odpada. W sumie nie wiem, bo nie bujam się za bardzo po restauracjach:-D. Popytam jeszcze znajomych i popatrzę w necie, co polecają.

Kurde, Sphinx jest ok, tylko właśnie te fajki... Ja nie zniosłabym tego smrodu :eek: Poza tym tam są tylko krzesła i nie wiem jak długo byśmy tam wytrzymały. Zobaczymy co laski powiedzą, może one znają jakieś fajne miejsce :)

Kurde, Sphinx jest ok, tylko właśnie te fajki... Ja nie zniosłabym tego smrodu :eek: Poza tym tam są tylko krzesła i nie wiem jak długo byśmy tam wytrzymały. Zobaczymy co laski powiedzą, może one znają jakieś fajne miejsce :)

W miejscu gdzie był Sphinks na starym rynku jest knajpa nie pamiętam nazwy ale to samo podają - pyszne mięsko i są białe kanapy przy oknie chyba na 6 miejsc ale właśnie z tymi fajkami nie wiem jak bo na dole dla nie palących a u góry pala.

W czekoladzie nie byłam ale brzmi smakowicie, w Cafe Kafka też jest sofa z fotelami i słodkości.

reklama
Do góry