no to dobrze, że nie Łodzianki
a obgadywałyśmy naszych lekarzy
reklama
aninaka
Fanka BB :)
A z takich sensacji to Siunab popsuła lampę
Dziewczyny wrzućcie jakieś zdjęcie z tymi brzuszkami, bo jestem ciekawa:-)
A do Tivoli poszłyśmy na pizzę, bo zaczął się temat jedzeniowy i Kaasiorek rzuciło hasło;-)
A do Tivoli poszłyśmy na pizzę, bo zaczął się temat jedzeniowy i Kaasiorek rzuciło hasło;-)
SIUNIA TY PSUJO!!!!!!!!!!!!!!A z takich sensacji to Siunab popsuła lampę
no to dobrze, że nie Łodzianki
na jakbyśmy mogły
A z takich sensacji to Siunab popsuła lampę
ale lampa działa dalej
kaasiorek84
hihii lampa juz sie psuła wcześniej bo mrygała mi i Milenie ihhihihii ja oczywiście zgadłyscie siedzę obok siunabka i mileny w czarnej bluzce
A ja już jestem w domku:-) Spotkanie się udało Zaraz wrzucę jakieś zdjęcie. Co tam, raz się żyję.
W ogóle zrobiłyśmy sobie clubbing;-) Bo zaczęłyśmy w Czekoladzie a potem 4 z nas poszły jeszcze do Tivoli
Małpy To było na pewno zaplanowane z pełną premedytacją Specjalnie czekały aż se polazłyśmy Teraz musicie się jakoś wytłumaczyć z tego, a najlepiej zrewanżować, na następnym spotkaniu stawiacie piwo
a i jak ludzie reagowali na taką większą bandę ciążówek?
super zdjęcie w ogóle, wszystkie takie śliczne zazdroszczę tego spotkanka
Hehe, jak robiłyśmy to zdjęcie grupowe to się na nas jakoś dziwnie patrzyli Nie martw się kiedyś zrobimy jakieś ogólnopolskie spotkanko na pewno i wtedy Ciebie nie może zabraknąć
hihii lampa juz sie psuła wcześniej bo mrygała mi i Milenie ihhihihii ja oczywiście zgadłyscie siedzę obok siunabka i mileny w czarnej bluzce
No, no, no właśnie
A ja dotarłam jakoś do domu, ale mówię Wam to już nie na moje siły... Zdechła jestem jak cholera. A do pociągu to ledwo wsiadłam, ludzie normalnie pchali się jak bydło. Więc wolałam nie ryzykować, że mnie ktoś zdzieli po brzusiu i weszłam ostatnia :-( Potem myślałam, że już miejsca nie znajdę, tak było zapchane, ale ciężarnej nikt nie zauważa i miejsca nie ustąpi bo po co... No, ale jakoś się wepchałam w małą dziurkę i sobie siedziałam jak myszka w norze
Wrzucam fotki Dziewczynki chciałam Wam podziękować za super spotkanie, jesteście the best of śnieżynki No i koniecznie trzeba to powtórzyć Idę lulkać bo oczka mi się kleją Baaaj CMOKTUSIE W PIPUSIE OF COURSE Jutro Wam powysyłam wszystkie fotki na maile
Od prawej: Kasioorek (Kasiunia), Milena (Milenka), Aninaka (Ania), Tygrynka (Martusia)
Od prawej: Milena, Kasioorek, Aninaka, Siuniab czyli Ja Kasia, Paulla (Paulinka), Tygrynka, Poziomeczka (Magda?) Sorki, zapomniałam
zabeczka
Jedno grupowe zdjęcie, bo mi potem bateryjka padła Ale dziewczyny mają więcej
No to zgadujcie, która jest która
Ale z was piekne lachony!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Ostatnia edycja:
Paullla a ty od kiedy masz ciemne haracze????znaczy sie wlochy???? nie no ja bym cie w zyciu nie poznala haha
<zazdrosci spotkania>...
ciemne mam odkąd poszłam do fryzjera i moje jasne włosy nie chciały przyjąć farby (to pewnie przez hormony) farbnęłam sobie ciemniejsze, żebym nie miała chamskich odrostów przez całą ciążę. A te ciemne to prawie jak naturalne, więc odrost się za bardzo nie rzuca
ale po ciąży wracam do własnego ja
reklama
aninaka
Jutro Wam powysyłam wszystkie fotki na maile
Mój mail jest na grupie lodóweczki2010 w numerach telefonu. Pamiętajcie, żeby mi też wysłać zdjęcia:-)
Podziel się: