reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
A z takich sensacji to Siunab popsuła lampę:-p
Dziewczyny wrzućcie jakieś zdjęcie z tymi brzuszkami, bo jestem ciekawa:-)
A do Tivoli poszłyśmy na pizzę, bo zaczął się temat jedzeniowy i Kaasiorek rzuciło hasło;-)

A ja już jestem w domku:-) Spotkanie się udało:tak::tak::tak: Zaraz wrzucę jakieś zdjęcie. Co tam, raz się żyję.
W ogóle zrobiłyśmy sobie clubbing;-) Bo zaczęłyśmy w Czekoladzie a potem 4 z nas poszły jeszcze do Tivoli:-D:-D:-D

Małpy :p To było na pewno zaplanowane z pełną premedytacją :-D:-D:-D Specjalnie czekały aż se polazłyśmy :-D:wściekła/y::-D:wściekła/y::wściekła/y:Teraz musicie się jakoś wytłumaczyć z tego, a najlepiej zrewanżować, na następnym spotkaniu stawiacie piwo :-D:-D:-D

a i jak ludzie reagowali na taką większą bandę ciążówek? ;)
super zdjęcie w ogóle, wszystkie takie śliczne :) zazdroszczę tego spotkanka :)

Hehe, jak robiłyśmy to zdjęcie grupowe to się na nas jakoś dziwnie patrzyli :p Nie martw się kiedyś zrobimy jakieś ogólnopolskie spotkanko na pewno i wtedy Ciebie nie może zabraknąć :)

hihii lampa juz sie psuła wcześniej:-p:-p:-p:-p bo mrygała mi i Milenie ihhihihii ja oczywiście zgadłyscie siedzę obok siunabka i mileny w czarnej bluzce:-p:-p:-p:-p

No, no, no właśnie :-D:laugh2::happy::rofl2:

A ja dotarłam jakoś do domu, ale mówię Wam to już nie na moje siły... Zdechła jestem jak cholera. A do pociągu to ledwo wsiadłam, ludzie normalnie pchali się jak bydło. Więc wolałam nie ryzykować, że mnie ktoś zdzieli po brzusiu i weszłam ostatnia :-( Potem myślałam, że już miejsca nie znajdę, tak było zapchane, ale ciężarnej nikt nie zauważa i miejsca nie ustąpi bo po co... :crazy::wściekła/y::crazy::no: No, ale jakoś się wepchałam w małą dziurkę i sobie siedziałam jak myszka w norze :)

Wrzucam fotki :) Dziewczynki chciałam Wam podziękować za super spotkanie, jesteście the best of śnieżynki :) No i koniecznie trzeba to powtórzyć :) Idę lulkać bo oczka mi się kleją Baaaj CMOKTUSIE W PIPUSIE OF COURSE :cool2::cool2::cool2::cool2:
Jutro Wam powysyłam wszystkie fotki na maile :)

1.jpg

Od prawej: Kasioorek (Kasiunia), Milena (Milenka), Aninaka (Ania), Tygrynka (Martusia)

2.jpg

Od prawej: Milena, Kasioorek, Aninaka, Siuniab czyli Ja Kasia, Paulla (Paulinka), Tygrynka, Poziomeczka (Magda?) Sorki, zapomniałam :zawstydzona/y::sorry:

Paullla a ty od kiedy masz ciemne haracze????znaczy sie wlochy???? nie no ja bym cie w zyciu nie poznala haha:p

<zazdrosci spotkania>...:(

Paullla a ty od kiedy masz ciemne haracze????znaczy sie wlochy???? nie no ja bym cie w zyciu nie poznala haha:p

<zazdrosci spotkania>...:(

ciemne mam odkąd poszłam do fryzjera i moje jasne włosy nie chciały przyjąć farby (to pewnie przez hormony:eek:) farbnęłam sobie ciemniejsze, żebym nie miała chamskich odrostów przez całą ciążę. A te ciemne to prawie jak naturalne, więc odrost się za bardzo nie rzuca:-p
ale po ciąży wracam do własnego ja:tak:

reklama
Do góry