reklama
monikasia
Fanka BB :)
Dziewczyny kochane, zycze wam mile spedzonego czasu:-):-)
monikasia
Ty wiesz, ze bardzo chetnie;-)ale tak daleko mam:-(
aninaka
Ło matko, ale mam ochotę na coś słodkiego Ale przetrzymam jeszcze te dwie godzinki i rzucę się na jakąś czekoladę
Tygrynka, ja też mam tylko jedno zdjęcie usg. To ostatnie. Reszta jest gdzieś mocno schowana (w trakcie przeprowadzki włożyłam je gdzieś, żeby nie zginęły).
Tygrynka, ja też mam tylko jedno zdjęcie usg. To ostatnie. Reszta jest gdzieś mocno schowana (w trakcie przeprowadzki włożyłam je gdzieś, żeby nie zginęły).
lodzianki kiedy sie spotykamy ? wrrr
Witam,
Ja jestem bardzo chętna na kolejne spotkanie w Łodzi
Jednakże z uwagi na przeprowadzkę kolejne dwa weekendy raczej odpadają
Za to od początku grudnia jestem dyspozycyjna. Więc od siebie proponuję weekend 4/5/6 grudnia.
Poznaniankom życzę dziś udanych pogaduszek
Pozdrawiam wszystkie Śnieżynki
mon
aninaka
A ja już jestem w domku:-) Spotkanie się udało Zaraz wrzucę jakieś zdjęcie. Co tam, raz się żyję.
W ogóle zrobiłyśmy sobie clubbing;-) Bo zaczęłyśmy w Czekoladzie a potem 4 z nas poszły jeszcze do Tivoli
W ogóle zrobiłyśmy sobie clubbing;-) Bo zaczęłyśmy w Czekoladzie a potem 4 z nas poszły jeszcze do Tivoli
reklama
A ja już jestem w domku:-) Spotkanie się udało Zaraz wrzucę jakieś zdjęcie. Co tam, raz się żyję.
no to ładnie, jeszcze jeść się zachciało ja po tej czekoladzie, którą zamówiłam to wypiłam w markecie pół litra wody, bo była tak słodkaja też już w domciuodwiozłam Siunie na dworzec i jeszcze z M. pojechaliśmy na zakupy. I go naciągnęłam na taki fajny zestaw body 4 sztuki za 23zł:-)
Podziel się: