reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

ups... a ja nadal w wyrku leżę:eek:
idę chociaż pod prysznic cobym nie pachniała dniem wczorajszym:eek:
hmm a ja chyba testu nie wezmę, zdjęć z usg 3d nie mam, co ja do Was wezmę buuuu

reklama
Ło matko, ale mam ochotę na coś słodkiego:szok: Ale przetrzymam jeszcze te dwie godzinki i rzucę się na jakąś czekoladę:-D

Tygrynka, ja też mam tylko jedno zdjęcie usg. To ostatnie. Reszta jest gdzieś mocno schowana (w trakcie przeprowadzki włożyłam je gdzieś, żeby nie zginęły:wściekła/y::wściekła/y:).

lodzianki kiedy sie spotykamy ? :-D wrrr :-D

Witam,
Ja jestem bardzo chętna na kolejne spotkanie w Łodzi :tak:

Jednakże z uwagi na przeprowadzkę kolejne dwa weekendy raczej odpadają :sorry:

Za to od początku grudnia jestem dyspozycyjna. Więc od siebie proponuję weekend 4/5/6 grudnia.

Poznaniankom życzę dziś udanych pogaduszek :cool2:
Pozdrawiam wszystkie Śnieżynki
mon

A ja już jestem w domku:-) Spotkanie się udało:tak::tak::tak: Zaraz wrzucę jakieś zdjęcie. Co tam, raz się żyję.
W ogóle zrobiłyśmy sobie clubbing;-) Bo zaczęłyśmy w Czekoladzie a potem 4 z nas poszły jeszcze do Tivoli:-D:-D:-D

reklama
A ja już jestem w domku:-) Spotkanie się udało:tak::tak::tak: Zaraz wrzucę jakieś zdjęcie. Co tam, raz się żyję.
W ogóle zrobiłyśmy sobie clubbing;-) Bo zaczęłyśmy w Czekoladzie a potem 4 z nas poszły jeszcze do Tivoli:-D:-D:-D

no to ładnie, jeszcze jeść się zachciało:-D ja po tej czekoladzie, którą zamówiłam to wypiłam w markecie pół litra wody, bo była tak słodka:-pja też już w domciu:tak:odwiozłam Siunie na dworzec i jeszcze z M. pojechaliśmy na zakupy. I go naciągnęłam na taki fajny zestaw body:tak: 4 sztuki za 23zł:-)

Do góry