reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

ja tam jestem z tyłu z prawej strony:-) nikt mnie na spotkanku nie poznał, bo na avatarze mam jasne włoski:-p

No ja wlasnie kombinowalam, ktora to Ty jestes, ale szukalam blondyneczki :-D i stwierdzilam, ze moze jednak nie dojechalas na spotkanie :-p

ja oczywiście zgadłyscie siedzę obok siunabka i mileny w czarnej bluzce:-p:-p:-p:-p

Ja zgadlam jako pierwsza :-) alez jestem z siebie dumna :cool2::-D

reklama
o mój Boże ja to normalnie jestem opasły spuchnięty stworek:szok::szok::szok:
twarz mam jak księżyc w nowiu chyba zakażę publikacji mojej facjaty:szok:

a tak w ogóle - mimo, że na początku niemrawo się czułam, to super było i fajnie było Was poznać:tak: zarzekałam się, że ucieknę pierwsza, i co? nawet do Tivoli na chwilę dotarłam:tak: kiedy następny raz??:-D

Jedno grupowe zdjęcie, bo mi potem bateryjka padła:wściekła/y: Ale dziewczyny mają więcej:tak:

No to zgadujcie, która jest która:-p

spotk.jpg

Ale wam dobrze ja tez chce takie spotkanko:-)
Tylko mam troche daleko:-D:-D
Fajna bedziecie mialy pamiatke:happy:

Ech dziewczynki śliczne z Was ciężarówki:tak:
Kaasiorek jaki Ty masz śliczny, malutki brzuszek, aż Ci zazdroszczę, no i ten dekolt, to znaczy bluzeczka chciałam napisać:-D;-) Paulla wogóle Cie nie poznałam, ale w ciemnych włosach też wyglądzasz świetnie. Zazdroszczę Wam tego spotkania okropnie, strasznie i paskudnie:tak:
Tak pomyślałam - Łodzianki były, Poznanianki były, haloo Warszawa i okolice nie wstyd nam? Może jakieś spotkanko warszawskie i nie tylko?:happy:

Jedno grupowe zdjęcie, bo mi potem bateryjka padła:wściekła/y: Ale dziewczyny mają więcej:tak:

No to zgadujcie, która jest która:-p

spotk.jpg
Laski ciesze sie ze spotkanie sie udalo - ale mnie policzki piekly .... Super z Was lalochy , kurcze na serio fajne laski ...
A Ty Tygrrrry nie przesadzasz z tym swoim krytycyzmem ....

Spotkanko było super! Piłyśmy pyszne czekolady, koktajle i deserki ... a wiadomo jak to ciężarne potem trzeba było to zagryźć czymś konkretnym więc trafiłyśmy do Tivoli ;-)
Sesja przy barze już wiadomo, która to która!

Załączniki

• ff.JPG
    ff.JPG
    89 KB · Wyświetleń: 97
Ech dziewczynki śliczne z Was ciężarówki:tak:
Kaasiorek jaki Ty masz śliczny, malutki brzuszek, aż Ci zazdroszczę, no i ten dekolt, to znaczy bluzeczka chciałam napisać:-D;-) Paulla wogóle Cie nie poznałam, ale w ciemnych włosach też wyglądzasz świetnie. Zazdroszczę Wam tego spotkania okropnie, strasznie i paskudnie:tak:
Tak pomyślałam - Łodzianki były, Poznanianki były, haloo Warszawa i okolice nie wstyd nam? Może jakieś spotkanko warszawskie i nie tylko?:happy:

eheheh zawstydzasz mnie kochanie:-p:-p:-p a przed spotkaniem mama moja mi mowila że to nie wypada z takim dekoldem w ciąży sie pokazywać, ale na takie ważne spotkanie chciałam ładnie dla śnieżynek się ubrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wszystkie lutówki to extra laski, promienieja:-D:-D:-D

reklama
Do góry