reklama
Lokale do wyboru ( biorę pod uwagę naszą mobilność oraz dostępność ubikacji w pobliżu :-))
1. Wedel - jedzonko "na słodko"; kraina czekolad takich do jedzenia i do picia, kawy, herbatki, deserki, etc. Ubikacja na parterzeale pojedyncza Pijalnie Czekolady WEDEL - Lokale
2. BierHalle - niemieckie papu, sami ważą piwo ale my nie możemy więc skupmy się na jedzonku: bardzo dobre ale ciężkawe. Ubikacja na piętrze ale tam fajny stolik też można zarezerwować. Deserki i lody też mają ale w mniejszym wyborze bo stawiają raczej na jedzenie Bierhalle
3. Sphinx / Sioux - sharma; każdy wie jest 1 kibelek
SPHINX
Restauracje SIOUX - Dziki zachód smaków
4. Max Ice - kawiarnia / lodziarnia - pyszne lody i desery, ciasta, galaretki, kawa, herbata. Są 2 te lokale w Manu - jeden na "rynku" a drugi w środku galerii handlowej. Ten na ryneczku jest większy i ma fajną atmosferę.
Max Ice & Coffee Manufaktura - NajlepszeGALERIE.pl
5. Pizza Hut - pizzeria, sałatki, deserki
Pizza Hut: Strona główna
MANUFAKTURA Manufaktura zaprasza...
1. Wedel - jedzonko "na słodko"; kraina czekolad takich do jedzenia i do picia, kawy, herbatki, deserki, etc. Ubikacja na parterzeale pojedyncza Pijalnie Czekolady WEDEL - Lokale
2. BierHalle - niemieckie papu, sami ważą piwo ale my nie możemy więc skupmy się na jedzonku: bardzo dobre ale ciężkawe. Ubikacja na piętrze ale tam fajny stolik też można zarezerwować. Deserki i lody też mają ale w mniejszym wyborze bo stawiają raczej na jedzenie Bierhalle
3. Sphinx / Sioux - sharma; każdy wie jest 1 kibelek
SPHINX
Restauracje SIOUX - Dziki zachód smaków
4. Max Ice - kawiarnia / lodziarnia - pyszne lody i desery, ciasta, galaretki, kawa, herbata. Są 2 te lokale w Manu - jeden na "rynku" a drugi w środku galerii handlowej. Ten na ryneczku jest większy i ma fajną atmosferę.
Max Ice & Coffee Manufaktura - NajlepszeGALERIE.pl
5. Pizza Hut - pizzeria, sałatki, deserki
Pizza Hut: Strona główna
MANUFAKTURA Manufaktura zaprasza...
Ostatnia edycja:
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Kurde no, ja to pojęcia bladego nie mam co jest w tej Manufakturze (taka ze mnie wielka Łodzianka że 200m od mojego bloku mnie zgubić można) Jak będzie spotkanie to mam nadzieję, że się nie wydarzy nic dziwnego i też dotrę. Fajnie by było Was zobaczyć:-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
podbijam i przypominam oraz zachęcam
7 listopad Łódź, Manufaktura
(miejscóweczkę podam bliżej terminu)
Matko dawno nie wchodziłam na ten wątek i jeszcze by mnie termin spotkania ominął, ale na szczęście dziś mnie oświeciło jestem oczywiście ZAAAAA, ale nie wiem czy uda mi się do Was dotrzeć żartuje pewnie mi się uda jak będę się dobrze czuła:-) a miejsce mi jest obojętne
zabeczka
Fanka BB :)
Smutno mi ze nie bede mogla was poznac osobiscie
Niestety do Polski przylece dopiero w grudniu.
Milej zabawy zycze:-)
Smutno mi ze nie bede mogla was poznac osobiscie
W Grudniu tez możemy się spotkać :-)
ja bym była najpierw za jakimś papu (ale niekoniecznie niemieckim), a potem deserek
dla mnie najważniejsze jest wnętrze - żeby każda sobie wygodnie siedziała, nie na jakichś twardych krzesłkach bo dlugo nie wysiedzimyLadyMocca jak tam z siedzeniami??
dla mnie najważniejsze jest wnętrze - żeby każda sobie wygodnie siedziała, nie na jakichś twardych krzesłkach bo dlugo nie wysiedzimyLadyMocca jak tam z siedzeniami??
ja bym była najpierw za jakimś papu (ale niekoniecznie niemieckim), a potem deserek
No to zdecydowanie... Max Ice bo są tam kanapy ale jedzonko deserkowe raczej.
Zróbmy tak: obiecuje Wam w weekend wybrać się do Manu z moją sister i obczaimy najlepsze miejscówki :-) i zrobię wywiad gdzie by nas najmilej ugoszczono - a co!
Jest jeszcze jedno miejsce obok Max Ice... mają tam pyyyyyyszne sałatki np grecką lub z kurczaka i kanapy wygodne. Okej to ja pójdę na zwiady i czekajcie na moją foto-relację
reklama
Podziel się: