reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
Lokale do wyboru ( biorę pod uwagę naszą mobilność oraz dostępność ubikacji w pobliżu :-))

1. Wedel - jedzonko "na słodko"; kraina czekolad takich do jedzenia i do picia, kawy, herbatki, deserki, etc. Ubikacja na parterze:tak:ale pojedyncza Pijalnie Czekolady WEDEL - Lokale

2. BierHalle - niemieckie papu, sami ważą piwo ale my nie możemy więc skupmy się na jedzonku: bardzo dobre:tak: ale ciężkawe. Ubikacja na piętrze ale tam fajny stolik też można zarezerwować. Deserki i lody też mają ale w mniejszym wyborze bo stawiają raczej na jedzenie Bierhalle

3. Sphinx / Sioux - sharma; każdy wie :tak:jest 1 kibelek
SPHINX
Restauracje SIOUX - Dziki zachód smaków

4. Max Ice - kawiarnia / lodziarnia - pyszne lody i desery, ciasta, galaretki, kawa, herbata. Są 2 te lokale w Manu - jeden na "rynku" a drugi w środku galerii handlowej. Ten na ryneczku jest większy i ma fajną atmosferę.
Max Ice & Coffee Manufaktura - NajlepszeGALERIE.pl

5. Pizza Hut - pizzeria, sałatki, deserki
Pizza Hut: Strona główna

MANUFAKTURA Manufaktura zaprasza...

Ostatnia edycja:
Kurde no, ja to pojęcia bladego nie mam co jest w tej Manufakturze (taka ze mnie wielka Łodzianka że 200m od mojego bloku mnie zgubić można) Jak będzie spotkanie to mam nadzieję, że się nie wydarzy nic dziwnego i też dotrę. Fajnie by było Was zobaczyć:-)

podbijam i przypominam oraz zachęcam:tak:

7 listopad Łódź, Manufaktura

(miejscóweczkę podam bliżej terminu)

Matko dawno nie wchodziłam na ten wątek i jeszcze by mnie termin spotkania ominął, ale na szczęście dziś mnie oświeciło:-D jestem oczywiście ZAAAAA, ale nie wiem czy uda mi się do Was dotrzeć:-p żartuje pewnie mi się uda jak będę się dobrze czuła:-D:-)
a miejsce mi jest obojętne:-D

ja bym była najpierw za jakimś papu (ale niekoniecznie niemieckim), a potem deserek:tak:
dla mnie najważniejsze jest wnętrze - żeby każda sobie wygodnie siedziała, nie na jakichś twardych krzesłkach bo dlugo nie wysiedzimy:tak:LadyMocca jak tam z siedzeniami??

ja bym była najpierw za jakimś papu (ale niekoniecznie niemieckim), a potem deserek:tak:
dla mnie najważniejsze jest wnętrze - żeby każda sobie wygodnie siedziała, nie na jakichś twardych krzesłkach bo dlugo nie wysiedzimy:tak:LadyMocca jak tam z siedzeniami??

No to zdecydowanie... Max Ice bo są tam kanapy ale jedzonko deserkowe raczej.
Zróbmy tak: obiecuje Wam w weekend wybrać się do Manu z moją sister i obczaimy najlepsze miejscówki :-) i zrobię wywiad gdzie by nas najmilej ugoszczono - a co!
Jest jeszcze jedno miejsce obok Max Ice... mają tam pyyyyyyszne sałatki np grecką lub z kurczaka i kanapy wygodne. Okej to ja pójdę na zwiady i czekajcie na moją foto-relację :)

reklama
ALe macie super, że się spotkacie. Dla Nas to jest jednak za daleko...kurczę, Łódź..ile ja bym dała, żeby się z wami spotkać! Mój D. mówi, że jakby było bliżej, to owszem, ale niestety chyba niestety nie tym razem...a pewnie jak nie teraz, to jak będzie dzidzia to już w ogóle

Do góry