reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
a ja od wczoraj w stresie żyję- padła nasza poczciwa mazdunia a MIchał jutro konczy urlop- jedzie dziś do Bdg pociągiem. i kto się naprawą zajmie?? Tata dopiero we wt do mechanika odholuje... świetnie. Ale Michał mówi, ze na bank zdąży przed zlotem ( mechanik). No i problem z Miesiem mam- nie śpię tylko czuwam taki ma kaszel. Innych objawów brak, a ja mając w pamięci duszenie się wojtusia ( kuzyn), który miał kaszel alergiczny, potem astmę- nie mogę spać tylko siedzę nad nim i pilnuję:/ i nie wiem czy z lek do pon czekać? bo na pogotowiu coś gorszego jeszcze chwycić może... błagam, trzymajcie kciuki żeby u nas się sytuacja wyklarowała i nie nastąpiło pogorszeniee ( w obu kwestiach) do piątku!!

Aestima, musi być dobrze! Mocno trzymamy kciuki! &&&& :*

Kati, jak zobaczyłam z głównego widoku, że dałaś post w tym wątku, to się przestraszyłam, że i Wam coś wypadło i nie jedziecie... Na szczęście, na strachu się skończyło ;-)

Zołza, nie nie póki co nic nie planuje innego oprócz spotkania z wami :-)
i mam nadzieję, że wszystkie będą
mrsmoon jakie te piwka czeskie chciałaś?

w dzień kaszlu nie ma. tylko jak spał to trochę i temp 37,6. Stawiam na alergię, jutro do lekarza i nastawiam się póki co, że na bank jedziemy! W innym wypadku zaryczałabym się chyba na amen...

reklama
dziewuszki ja niestety odpadam, za późno się wzięłam za to spotkanie, trudno, choć lekki żal mam do siebie:-(
Aestima życzę zdrówka dla Miesia

Do góry